Sokat ártok a babámnak?
Hogy mennyit azt nem tudom, de biztosan árt. Minden ami bele kerül a szervezetedbe az bekerül a tejbe.
Cigitől nem lett rosszabb a tej íze?
volt itt sok ilyen kérdés, valahogy keresd ki azokat, mert volt köztük pontos válasz, mikor "érdemes" cigizni, csak már nem emlékszem mi volt. Van olyan, amikor még vagy már kevés káros anyag jut az anyatejbe.
Amúgy én kb a babám egy éves koráig sokszor megkívántam, de meg tudtam állni, most pedig már hónapok óta eszembe sem jut.
Ne gyujts ra! Ha ennyire nem tudod magadat kontrollalni, inkabb ne szoptass... bar szerintem, ha valakinek van teje, az a legnagyobb ajandek a baba szamara, de ha az anya cigizik, akkor inkabb tapszer. Komolyan. Hiaba alszik 6 orat, es hiaba szivsz gyenget, akkor is atmegy a tejbe. Ne tedd tonkre az eletet, gondold at. Vagy ne cigizz vagy tapszer, ha jot akarsz neki.
Szemely szerint en meg panadolt sem vettem be, mikor mutet utan napokig jarni sem tudtam, olyan fajdalmaim voltak. Nem vagyok osanya, de ezek nem vicces dolgok, plane a cigi. Lehet, nem lesz kovetkezmenye, de valoszinusitheto, hogy lesz, ha nem most, akar kesobb is. Soha nem bocsajtanad meg magadnak.
Fele lemaradt, bocsi.
Este szerintem nyugodtan elszívhatsz egyet. S ha meg tudod állni, hogy több ne legyen, akkor nem lesz semmi baj, biztosan nem.
Ne cigarettázzál szoptatás alatt. Egy szálat sem!!! Nem tudom milyen mértékben jut át a gyermekhez a cicin keresztül, de biztosan nem tesz jót.
Különben meg azt könnyebb megállni, hogy egyetlen egyet sem szívsz, mint utána megtartóztatni magad a "na csak még egy száltól sem lehet baja.." felfogástól és a további cigiktől. Erőltesd meg magad a kisbabád érdekében!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!