Nem artalmas a 4 es fel honapos babamnak ha sokat ultetem fel?
Nekem azt mondta a védőnő, hogy a babakocsit se emeljem meg hat hónapos koráig.
Én minden ilyet betartottam pontosan, mert minimálisan sem akartam kockáztatni. Inkább kivettem a babakocsiból, kézben körbesétáltuk a lakást.
Semmi szüksége nem volt soha arra, hogy rohanjunk és olyat csináltassak vele, amit nem javasolnak. És én sem tartottam szükségesnek.
És nekem bejött, nincs baja a gerincének (nem úgy, mint barátnőm babájának, aki hasonlóképp cselekedett a gyerek születése óta, mint te-ültette, aztán állt a gyerek mag járatta)és most 5 évesen vannak ott, hogy két helyre jár gyógytornára és végigmegy egy padon. És szinte biztos vagyok beenne, hogy emiatt, mert egyébként nincs baja a kiskölyöknek.
Az én három éves gyerekem meg végigmegy a veszprémi állatkert dzsungeljátszóházában egy igazán kemény akadálypályán nem is tudom hány méter magasban.
Úgyhogy én tapasztalatból is látom, hogy jót nem tett annak a kisgyereknek sőt inkább rosszat, teljesen tönkre tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!