Ártalmas a babámnak vagy csak élvezi, ha a cicám az ölemben van és dorombol?
toxoplazma vizsgálat megvolt?lehet a dokinak a cicával való érintkezés nemtetszik.
a baba szerintem érzékeli a dorombolást és tetszik neki.nekem a multkor a kiskutyám tette a fejét a combomra és miután nem simogattam meg, morgott egy picit és a babám erre meg elkezdte magát neki nyomni a hasamnak.összeismerkedtek :D
boldog babavárást
Szia!
A dorombolás biztos, hogy nem árt, sőt, szerintem a baba szereti, az enyém is szerette. :)
A doki inkább a fertőzésektől fél. (valószínű tényleg a toxoplasmától) De ha némelyik dokin múlna, akkor steril szobában feküdnénk végig a kilenc hónapot, és utána persze a gyerekkel az elkövetkezendő 18 évet.
Szerintem csináltasd meg a toxoplasma vizsgálatot, (a cicán is lehet) és ha az rendben, nincsen több félnivalód, mintha az utcán "eldorombol" mellettetek egy hangosabb motor.
utolsó elöttihez :
mindenképp vizsgáltasd ki ezt a toxoplazma dolgot, mert
két nővérem van, mindakettőnek van jelenleg is macskája, nekem nincs, kutyám van.de gyerek korunkban mindig volt cicánk.
én már átesetem a víruson, ők nem :S
ez nem törvény szerű, hogy ha van cicád, már megvolt a fertőzés
Az első terhességemnél volt egy vak kiscicánk, és az előszeretettel szeretett dorombolni, imádta a kisfiam.
Nem ártalmas a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!