Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet valami baja a 3 és fél...

Lehet valami baja a 3 és fél hónapos babámnak, ha sokat áll?

Figyelt kérdés
Mostanában az a szórakozása, hogy fekvő helyzetből megfogja a két ujjam felhuzza magát ülő helyzetbe és onnan feláll. Van mikor a hasamon ül és ott is fel akar állni. Mikor meg leültetném befesziti a lábát, és nem birom leültetni. De ha esetleg mégis sikerül elkezd "hisztizni" hoyg fel akar állni. Mit csináljak vele? Lehet valami baja?
2011. jan. 23. 01:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Görbe lesz a lába. A csontjai még nem olyan erősek, hogy állásra kényszerüljenek..
2011. jan. 23. 01:18
 2/6 anonim ***** válasza:
igazságszerint még ültetni sem szabadna. nem tesz jót a gerincének.
2011. jan. 23. 05:54
 3/6 anonim ***** válasza:
ne üljön és ne álljon még. fektesd hasra, erősödjön a nyakizma és a karja. néha-néha lehet vele így játszani, de mi csak fürdés előtti tornaként csináltuk, hogy megfogtam a két kezét és hagytam, hogy felhuzza magát. aztán jött a fürdés, így elterelődött a figyelme erről.
2011. jan. 23. 07:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Áll és ül? Magától csinálja? Persze, hogy lehet baja, de ha nem is lesz akkor se egészséges!! Egyáltalán forog már? Egy ilyen idős babának az a következő mozgás fejlődés. Nem szabad se ültetni se álltani kislányom 6,5 hónapos és nem ült még fel magától de eszem ágában sincs ültetni nem hogy állítani. Szépen mászik forog, ha neki ez a jó akkor miért kellene erőltetni?!
2011. jan. 23. 09:11
 5/6 A kérdező kommentje:

igen forogni, forog, mászni ugy mászik hogy hason van és a lábaival tolja magát előrre. Akkor ezt se hagyjam???

És igen magától akar ülni, és állni! Nem álltatom, és nem ültetem...

Köszönöm a válaszokat

2011. jan. 23. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, a forgással, mászással semmi baj azt egyedül csinálja, ott nem fogod a kezét, nem te forgatod, erre gondoltam akkor mikor azt kérdeztem egyedül csinálja e?! Mert pl kislányom is felhúzza magát ha fogom a kezét de ott segítek ezért nem erőltetem és nem támasztom ki ülni sem...
2011. jan. 23. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!