Ti fogadnátok örökbe gyereket?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 20:20
11/17 anonim válasza:
Igen, mi örökbefogadtunk egy babát, ennek már egy éve. A férjem is teljesen mellettem állt, azt mondta mindegy honnan, csak legyen babánk :) Nem tudom, hogy lehetne ennél jobban szeretni egy úgymond saját gyereket. A nagyszülők is annyira imádják. Soha eszembe se jut hogy vajon mit hozott magával, mit rejteget magában. Ő teljesen az én kicsi babám :) Ha kicsit nagyobb lesz, szeretnénk örökbefogadni egy második gyerkőcöt is.
12/17 anonim válasza:
Igen,még úgy is hogy van saját gyerekem!
13/17 anonim válasza:
Mivel van már egy "saját gyártmány", és várjuk a másodikat, így már nem. Tisztában vagyok ugyanis a saját korlátaimmal, és nem vagyok biztos benne, hogy képes lennék ugyanúgy nézni az örökbefogadottra, mint a "saját gyártmányúakra". Lehet, hogy ez butaság, de nem kockáztatnám egy gyerek sorsát a saját korlátaim miatt. Dolgoztam krízis-szállón, gyerekekkel, képes vagyok sírni egy beteg gyereket látva. Ha tudnám, hogy nem lehet saját babám, akkor más lenne a helyzet. Így azonban csak tisztelem-becsülöm mindazokat, akik örökbe fogadnak, de azokat is, akik inkább örökbe adnak, mint elvetetnek... Segítenék, társadalmi munkával, bárhogy, de örökbe nem fogadnék, mert az hatalmas felelősség...
15/17 anonim válasza:
Igen.
Dolgoztam csecsemőotthonban, szívem szerint mindet hazahoztam volna :-(
16/17 anonim válasza:
Igen. Mondtam a férjemnek ha nyernék egy nagyobb összeget akkor még szülnék is és örökbe is fogadnék szivesen a 3 saját mellé. :)
17/17 anonim válasza:
2 saját fiam mellé tervezünk par ev mulva orokbefogadni egy kislanyt aki mar nem baba olyan 3-4 evest. Valahogy ugy sajnalom az arva gyerekeket hogy biztosan tudnam ugyanugy szeretni. Annak ellenere akarjuk igy hogy akar szulhetnek is meg csak 29 eves vagyok. Anyagilag megtehetjuk, es szeretnek jobb eletet biztositani legalabb egy kisgyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!