Bébikomp kérdés? Használ a babátok bébikompot? Érvek és ellenérvekre lennék kíváncsi.
Szia!
Én nem akartam venni a kislányomnak, de kapott a nagyszülőktől. Úgy gondoltam, hogy ha már megvették, használjuk is. Leszögezem nincs órákat benne. Viszont élvezi, mert tud menni vele, még zenél is, és sok kis készségfejlesztő játék van rajta. Ha dolgom van és a járókában nincs el, ebben van. Érdekes módon feláll, ahol csak tud és lépeget kapaszkodva. Szóval semmi hátránya nem származott belőle. Viszont elítélem azokat, akik fél vagy egész napra berakják a gyereket...
Egyébként sok ismerősöm gyereke használt ilyet és egyik gyereknek sem lett a mozgásfejlődésével gond...
tegnap 16:23!
Ne olts már le!
Én sem oltogattam senkit
nem is gondoltam, hogy valaki órákra beleteszi a gyerekét
De arra pl nekünk tök jó volt, h amikor megjött a jó idő a nagy teraszra kietettem benne 15-20 perce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!