Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébikomp kérdés? Használ a...

Bébikomp kérdés? Használ a babátok bébikompot? Érvek és ellenérvekre lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Én nem akartam venni a kislányomnak, de kapott a nagyszülőktől. Úgy gondoltam, hogy ha már megvették, használjuk is. Leszögezem nincs órákat benne. Viszont élvezi, mert tud menni vele, még zenél is, és sok kis készségfejlesztő játék van rajta. Ha dolgom van és a járókában nincs el, ebben van. Érdekes módon feláll, ahol csak tud és lépeget kapaszkodva. Szóval semmi hátránya nem származott belőle. Viszont elítélem azokat, akik fél vagy egész napra berakják a gyereket...

Egyébként sok ismerősöm gyereke használt ilyet és egyik gyereknek sem lett a mozgásfejlődésével gond...

2012. ápr. 7. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:
43%
A nagylányom és az ikreim is kompoztak. A nagy 9 hónaposan az ikrek pedig 11 hónaposan indultak el. Semmi problémájuk nem volt miatta.
2012. ápr. 8. 14:49
 13/14 anonim ***** válasza:
21%

tegnap 16:23!

Ne olts már le!

Én sem oltogattam senkit

nem is gondoltam, hogy valaki órákra beleteszi a gyerekét

De arra pl nekünk tök jó volt, h amikor megjött a jó idő a nagy teraszra kietettem benne 15-20 perce.

2012. ápr. 8. 23:38
 14/14 anonim ***** válasza:
21%
Én is kiraktam a kislányt a teraszra bébikompban és nem lett semmi baja....(előző válaszoló vok, tegnapról)
2012. ápr. 9. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!