Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumi kérdés 19 lánynál?

Cumi kérdés 19 lánynál?

Figyelt kérdés

‎19 hónapos kislányom cumis van/volt enki 2 darab cumija/namármost az egyik eltünt dunsztom sincs hol van szerintettek lassan eltüntessem a másik cumit is? hogy reagálná le? le tudna szokni ily hamar ? alváshoz kell neki meg amikkor fáradt akkor kell neki.

Vagy vegyek még egyte hátha az az egy is eltünik???

2012. ápr. 3. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tragédia,hogy alvásnál cumizik,hagyd meg neki még! :)
2012. ápr. 3. 16:02
 2/3 xStefix ***** válasza:

A lányod hogy reagált erre? Egyáltalán, mekkora és milyen jellegű szüksége van rá?

Mert leginkább az ő jelzéseiből tudhatod, hogy vélhetően mit reagálna rá. Ha úgy látod, nem viselné meg, tegyél egy próbát, de azért pár napig akkor is tartsd meg a cumiját, nehogy ne legyen, amikor s.o.s. kell. De ha bármikor úgy tűnik, hogy még igényli, akkor szerintem is hagyd még neki. Idővel úgyis kinövi.

2012. ápr. 3. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Kisöcsém 4 éves koráig cumizott,féltestvérem,és anyukája nagyon következetlenül neveli,így egy hisztis,elkényeztetett kisfiú sajnos,pedig nagyon értelmes,és ha a szülők nincsenek ott könnyen kezelhető.Nos nála a szobatisztaság sem jött össze könnyen most 4,5 éves és éjszaka pelenkában alszik még.Tulajdonképpen kényelem miatt.Na a kisfiúnak többször mondták,hogy elviszik és ráakasztják a cumifára,vagy odaadják a nyuszinak,a mikulásnak stb. persze utána egy kis hiszti után rögtön visszakapta,úgy szokott le,hogy az oviban elkapott valami fertőzést,amitől kiütéses lett a szája,és azt mondták neki,hogy a cumitól van.

Szerintem még kicsi a lányod,majd szépen leszokik róla,esetleg próbálkozhatsz azzal,hogy a nyuszika elvitte,és hozott neked helyette valamit,mert olyan nagylány vagy hogy nem kell neked cumi,nálam bevállt anyukám szerint,1,5 éves voltam ekkor.Szerintem még nincs gond abból,hogy cumizik,ahogy elnézem kisfiam is sokáig fog,most 11 hónapos,ha fáradt,nyűgös akkor kell a cumi.

2012. ápr. 3. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!