DM kuponnal kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
A bababónuszos 1ft-os mam cumis kuponra az van íra, hogy nyugtató cumi 2féle. Most akkor nem választhatok akármelyik mam cumi közül?2012. ápr. 3. 21:55
1/11 anonim válasza:
azt hiszem az a latex cumira vonatkozik, a szilikonosra nem (bocs ha tévedek)
3/11 anonim válasza:
én már 2x vettem szilikonosat és a kasszánál nem szóltak semmit. próbáld meg, ha meg kötekedik akkor mond hogy te nem figyeltedés kicseréled.
én is úgy gondoltam hogy próba szerencse és sikerült :)
4/11 anonim válasza:
ha az van rá írva akkor mást tényleg nem választhatsz.
5/11 anonim válasza:
ha viszi a vonalkódot, akkor ok. Én latexet vettem, mert arra szólt.
6/11 kíváncsicska válasza:
Vonalkód alapján döntik el hogy viheted-e vagy sem.Ha az engedélyezi akkor mehet.Próbáld meg és azt mondod azt hitted ez is mehet.Én ma egy másfajta termékkel jártem így.A vonalkód nem engedélyezte.
7/11 anonim válasza:
Én szilikonosat vettem vele, nem is figyeltem, de nem volt gond.
8/11 anonim válasza:
1-2 hónapja már nem lehet arra játszani, hogy nem veszi észre a pénztáros, mert már a pénztárgép jelzi, hogy nem jó a termék. Régebben még lehetett, de már nagyon okos a rendszer.
9/11 anonim válasza:
én a pénztárost kérdeztem meg, mert nem tudtam, hogy melyik cumira vonatkozik, de Ő nem latexest adott, hanem szilikont.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Latex cumit vettem:)
2012. ápr. 5. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!