9 hónapos leányzó evésével kapcsolatos kérdés, vajon válogatós lett?
Eddig elég jól megette azt, amit készítettem neki, az elejétől fogva én főzök, maximum nagyon ritkán kapott üveges bébiételt, azt is főként gyümölcsöset, mert ugye télen nem túl nagy a friss gyümi választék. Az utóbbi egy hétben viszont az ebédet alig eszi meg. :S Legutóbb múlt héten a cékla kis májjal verzió még lecsúszott szépen, viszont azóta volt répa-krumpli-csirkemell, ma lencse, és egyiket sem volt hajlandó megenni, csak alig. Tegnap üvegesben adtam neki sonkás zöldséges bébiételt, annak is csak a felét ette meg, pedig simán megszokott egy üveggel. A délelőtti gyümi részleget, délután tejpépet simán megeszi, az ebéddel mi lehet a gond?
Foga még nincs, talán nem tetszik neki, hogy azért én nem tudom botmixszerrel 100%-osan pürésíteni, vagy csak válogatós lett?
Kislányom ugyanennyi idős és ugyanezt csinálja pár napja! Tegnap készítettem neki padlizsánt és kábé két falatot evett aztán elfordította a fejét, jelezve hogy ennyi elég is volt...oké, arra még azt mondom hogy végülis van egy érdekes íze és most kapott először. Na de utána elővettem egy bébiételt, többször ette már, azt is csak tolta ki a szájával...végül tejpépet kapott ő is.
Tegnapelőtt picit darabosabb bébiételt merészeltem adni neki, na azt is tolta ki a nyelvével. Rá kellett turmixolnom még egyet, hogy megegye. Este a túrókrém se kellett neki. Csak a szopi meg a tejpép...hát nem lesz ez így jó :-(
Nálunk már 5 fogacska van (első vagyok...) , de ezek mind kijöttek és akkor nem volt gond az étkezéssel, szerintem nálunk nem a fogzás a baj. De nem tudom, hogy akkor mi.
Egyébként ő sem egy nehézsúlyú, 7500 gramm mindössze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!