Ha egy babát kifejezetten csinos, formás, jól öltözött anyukával láttok, akkor arról mi jut eszetekbe? Ti elégedettek vagytok magatokkal külsőleg?
Milyen gondolataitok vannak? Pozitív, vagy negatív?
Baba alatt akár egy pár hónapos pici babát értek.
Az elégedettség pedig alatt azt, hogy teljesen, vagy nagyjából tetszik nektek a külsők.
Nem írom le az én véleményemet, vagy első gondolataimat, mert nem akarok befolyásolni.
Sziasztok!
de jó téma, és de jó kérdés! :)
Szerintem se függ a testalkattól a szoptatás és annak kéoessége, barátnőmnek is pici melle van nagyon vékony, és ráadásul nem is annyira fiatal (35 éves) és 3 év alatt a második terhességen van túl és a második lánykáját szoptatja folyamatosan :)
Terhessége alatt hízott kb.14 kilót de jól állt neki és most hogy a kisebbik 2 hós, már le is adta, sehol egy csíkja nincs, és nagyon csinos,vékony :)
Tenném hozzá, nem sportol semmit!!! És mivel külföldön élnek, megengedheti magának hogy elmenjen 3 hetente fodrászhoz, meg masszíroztatni esetleg, illetve szoláriumba is (nem viszi túlzásba azért).
Szóval szerencsés alkat, és úgy osztották a lapokat hogy nem kell a külsején aggódjon.
És itt vagyok én, 24 évesen, világéletemben fogyóztam, úsztam (amit imádok de egy dekát nem lehet fogyni tőle :)) van egy másfél évesem itthon, terhesen híztam 16 kilót amiből 6 maradt is rajtam, és amúgy sem voltam vékony sose (178 cm 70 kiló).
Mindennap próbálok tornázni, persze a kisfiam szinte semmit se alszik napközben és a játszótéren vló rohangálás utána, az NEM ugyanaz mint a rendes, kimerítő torna.
Megszenvedtünk a szopival is pedig hatalmas mellem van (D kosár alapban) és mindenki mondta hogy óó te aztán biztos könnyen megszülsz és könnyen szoptatsz (ergó finoman utaltak rá mekkora darab vagyok...:/ ) és mégis megküzdöttünk a 6 hóig kizárólagos szopiért (végül 1 évig szoptattam össz.)
Segítségem semmi, szüleink nem élnek, nemrég költöztünk új városban, barátok nincsenek.
Pénzem nincs se fodrászra,se manikürre, se szolira.
Mert kell másra, és a férjem igy is látástól vakulásig melózik.
Szóval én akkor is azt mondom, hogy RENGETEGET számítanak azok a kis plusszok, hogy profi vki csinálja meg a hajad, jó vékony vagy akkor teljesen máshogy áll rajtad minden ruha és ne mondja senki hogy S-es méret felett is lehet csinin öltözködni, azért AZ nem olyan...az összhatás sem olyan..
Ha van segítséged, jobban megoldod a rengeteg házimunka mellett IS hogy sportolj, lazíts, fodrászhoz járj ésatöbbi...
Szóval a TOPIS anyukák leszólásakor ebbe is bele kell gondolni...:(((
Én is azt mondtam magamnak terhesen hogy óóó én mindig adni fogok magamra, és adok is amennyire lehetőségemből tellik, de ez közel sem annyi amennyivel jól is érezném magam...:((
És akkor a kedvencem az amit egy másik barátnőm "kedves" férje mondott, hogy miért van az hogy egyes anyukák ugyanúgy tizenévesnek néznek ki egy-két stb. gyerek mellett is, meg mindig tip toppok, az ő felesége meg nem olyan...
Hát...kedves apukák és hozzátartozók, lehetővé is kéne tenni annak a nőnek, hogy ő is csini lehessen..vagyis SEGÍTENI kéne talán neki a feladataiban hogy magára is legyen ideje...
Na elkanyarodtam de olyan jól esett leírni!! :)
Remélem nem pontozódok le :)
3 hóanpos alányom, csak anyatejes.
Megmondom őszintén nekem baromira jól esett, amikor azt mondták, hogy nem is látszik, hogy szültél.
pl. múltkor, amikor voltam bent a melóhelyen, vagy fiam sulijában....
Jó érzés volt, hogy azonnal rámjöttek a régi ruháim.
pedig nem vagyok fiatal( 37 éves), van már egy másodikos fiam.
Ha elmegyek sétálni, normálisan felöltözöm, de pl. egyáltalán nem festem magam, 5-6 hetente járok fodrászhoz, körmömet a tesóm csinálja.
Attól függetlenül utálom, hogy a hasam olyan amilyen (hájas és lóg)
előző
Sajnos terhességi cukrom volt a második terhességnél, az miatt csak 12 kg-ot híztam másodszor. Néhaa hűtőt is ki tudtam volna zabálni olyan éhes voltam.
A fiam 4,4 kiló volt, most a lányom 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!