Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha egy babát kifejezetten...

Ha egy babát kifejezetten csinos, formás, jól öltözött anyukával láttok, akkor arról mi jut eszetekbe? Ti elégedettek vagytok magatokkal külsőleg?

Figyelt kérdés

Milyen gondolataitok vannak? Pozitív, vagy negatív?

Baba alatt akár egy pár hónapos pici babát értek.

Az elégedettség pedig alatt azt, hogy teljesen, vagy nagyjából tetszik nektek a külsők.

Nem írom le az én véleményemet, vagy első gondolataimat, mert nem akarok befolyásolni.

2009. jún. 17. 10:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
67%

Én vékony vagyok viszonylag, 53kg és szoptatok lassan már 8 hónapja és azért adok magamra. Mondjuk én nem sminkelem magam, mert feleslegesnek tartom. Annyi önbizalmam van hogy ne mázoljam magam mindennap.:)

23 éves vagyok, és elég sok helyen megnéznek, nem azért mert csinos vagyok, csak szerintem elgondolkodnak hogy biztos nem az én gyerekem, vagy biztos nem szoptatom stb.

Ilyenkor legszivesebben kiírnám magamra, hogy anyuka vagyok az én gyönyörű kislányommal vagyok, akit én szültem majdnem 8 hónapja és szoptatom és nagyon boldog család vagyunk!:D

Én ha meglátok egy csinos, vékony anyukát akkor az jut eszembe hogy tök jó hogy van olyan aki ad magára még így is! Mert azért lehet látni elég igénytelen anyukákat... legalábbis a környékünkön. Igénytelen alatt nem azt értem hogy van rajta pár kiló felesleg, vagy nagyobb darab, hanem pl koszos ruhába van, látszik hogy nem foglalkozik magával. se a gyerekkel.

Egyébként ha én egy teltebb anyukát látok, és csinosan van öltözve én magamba örülök hogy azért ad magára.:)

Jó olyan anyukákat látni akiről látszik hogy van önbizalma, nem igénytelen és még a gyerekével is foglalkozik!:)

2009. jún. 17. 11:11
 12/34 anonim ***** válasza:
34%
Ha valaki elöről lapos mint egy deszka az nem hiszem,hogy szoptat,én erre gondoltam amikor irtam,hogy a vékonykák biztos nem szoptatnak!!És mi a kérdező véleménye?
2009. jún. 17. 11:13
 13/34 anonim ***** válasza:
79%
Én 66kg val kezdtem a terhességem, 80-al mentem szülni, most 3 hós a picim és 67kg vagyok. Nem fogyózom mindent eszem. Szoptatom az első perctől, csak anyatejet kap. És igenis felkapok egy csinosabb nacit, ha megyünk sétálni, hogy büszke legyen rám a kislányom és az apukája is. Ez nem bűn én úgy gondolom, nem kell melegítőbe kimennem! De ez mindenkinek a saját ízlése és habitusa. Én ettől nem érzem magam rossz anyának, mert mindent megteszek a kislányomért!
2009. jún. 17. 11:14
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Én a szerencsések közé tartozom.15 kilót híztam a terhesség során (54 volt a kezdő )és most ugyanannyi vagyok.3 hónapos a kisfiam.Szoptatok naponta hatszor és szépen hízik a picurkám.Normálisan eszek mindent ,de nem ész nélkül.Mindenki más alkat.Ha valakin nem marad felesleg szülés után az nem azt jelenti,h. önző és csak magával foglalkozik.
2009. jún. 17. 11:15
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenki szerint még sokkal jobban nézek ki most, mint terhesség előtt. Mindig vékony, izmos alkatú voltam (versenyszerűen sportolok), de amióta szültem, azóta vannak melleim is:-)) 70A-ról 80-85C-re nőttek, szoptatok már lassan 11 hónapja, szinte kizárólag anyatejes még mindig a lányom.

Az utcán az idegenek azt hiszik, én vagyok a babysitter, mert egyáltalán nem látszik, hogy szültem. Szerencsére csíkjaim se lettek, de ez alkati lehet, sem anyunak, sem a nagynénémnek nincsenek, pedig többször szültek mindketten.

Én is elégedett vagyok magammal, mert egyik legnagyobb bánatom az volt mindig, hogy hiába nőtt a hajam, folyton töredezett, le kellett vágatni. Terhességem alatt nagyon szép hajam lett és most a szoptatástól sem hullik durván, meg a minőségével sincs baj, pedig ettől féltem kicsit. Szóval végre hosszú hajam is van.:-))

2009. jún. 17. 11:21
 16/34 anonim ***** válasza:
68%

A barátnőm ilyen alkat, nem is látszik rajta, hogy szült, nagyon csini. Rajtam viszont maradt 25kg, és már utálom a testem, természetes-e vagy sem, nem érdekel. Szóval mondjon bárki bármit, én belevágok a fogyókúrába, a fiam 8 hónapos, már csak napi 2x szopik. Mert hiába járok szép ruhába, adok magamra, a pluszkilók az én szememben mindent elrontanak.

Ha egy csini anyukát látok, kicsit irigykedem, de nem rosszindulatúan:)

2009. jún. 17. 11:21
 17/34 anonim ***** válasza:
76%

Kicsit unalmas már ez a szoptatok- nem szoptatok téma.

Mindenkinek jog van eldönteni, hogyan táplálja gyermekét, lépjünk már túl rajta. Én nem szoptatok, nem kellet a babónak, nem vagyok sovány sem, igaz a 17 kiló amit felszedtem lement, pedig még csak 3 hónaposak vagyunk.

Igen, én irigykedem ezekre az anyákra, de nem jut eszembe, hogy fogyózik, vagy nem szoptat.

2009. jún. 17. 11:22
 18/34 anonim ***** válasza:
78%

Teljesen elégedett vagyok magammal, 53 kilósan, 24 évesen egy 9 hós babával.

Ha egy csinos, formás anyukát látok az jut eszembe, hogy sikerült "megmaradnia" nőnek is, nem csak az anyaszerep a fontos az életében.

Engem az botránkoztat meg, mikor koszos, ápolatlan anyákat látok. Elég sokkal találkoztam már.

Sosem értettem, miért hagyja el magát valaki azért mert már van egy (esetleg több) gyereke.

Jöhet a lepontozás.

2009. jún. 17. 11:24
 19/34 anonim ***** válasza:
71%
Én 24 éves vagyok és 7 hós a kisfiam. 50kg-val kezdtem a terhességet 20kg jött fel. Most pedig úgy nézek ki mint szülés előtt. Szoptatok soha nem fogyókúráztam. Viszont rosszul esne ha ezt gondolnák az utcán rólam aki nem is ismer h azért vagyok vékony mert nem szoptatom a kisfiam. Lehet csak velem van a baj de én nem nézem az anyukákat h most ez h néz ki. Sőt nem ítélek el senkit a kinézete miatt. A baba a fontos nem?
2009. jún. 17. 11:33
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nádszálvékony anyukát látok pici babával, akkor az az első gondolatom, hogy nem szoptat, fontosabb neki az alakja. Persze, ha megkérdeznénk róla, biztosan mást mondana."

Mért kell ez az általánosítás? Mért nem lehet elfogadni, hogy valaki ilyen alkat? Terhesség alatt több mint 20 kilót híztam. Ahogy kijöttem a kórházból kb. 2 hét után belefértem a régi ruháimba, úgy hogy egy napot nem fogyóztam, a lányomat 10 hónapos koráig szoptattam. Akkor is csak azért hagytam abba, mert neki nem kellett már a tej. Úgyhogy talán nem kéne minden vékonyabb kismamát rágalmazni, hogy csak az alakja a fontos, a gyerek meg levan sz@rva.

2009. jún. 17. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!