Ti beadnátok bölcsibe vagy kihúznátok valahogy?
Amennyiben ilyen anyagi problémákkal,nehézségekkel küzdenék igen beadnám ,sokkal kiegyensúlyozottabb leszel ,hogy nem kell folyton az anyagiak miatt aggódnod és az együtt töltött időt pedig a lehető legértékesebben oldhatod majd meg ,ha nem is túlköltekezni,de néha egy-egy programra is jut majd a fizetésedből.
Esetleg a részmunakidős kereseted (6 órás) nem lenne elég ?
Én jelenleg max GYED-en vagyok ,az első gyereknél visszamentem két véves korában ,most a másodikkal aki szeptemberben lesz két éves több lehetőséget vetettem fel,ha a férjem Németországba megy nemsokára dolgozni,akkor itthon töltöm a harmadik évet,ha mégsem megy és itthon nem fog túl jól keresni,akkor viszont akár teljes munkaidőben visszamegyek dolgozni ,mert viszonylag jól keresek .
Az a lehetőség nem merült fel,hogyha a férjem Németországba megy és én pedig visszamennék dolgozni,mert a nagyszülők azt mondták nem akarnak segíteni úgy gondolkozzam előre nehogy állandóan őket akarjam igénybevenni.
Ha a nagyszülők hajlandóak lettek volna segíeni,akkor felmetült volna az,hogy esetleg részmunkaidőben mnetem volna vissza a harmadik évben.
Sajnos ha viszamegyek akkor csak teljes munkaidőben vesznek visza de sajnos muszály elmennem dolgozni nagyon betett nekünk ez a svájci frank hitel amit csak most tudtunk rögzített árfojamúra váltani
hát köszönöm a segítséget és a megerősítést, itt nagyon sokan lehordtak hogy szemét anya vagyok amiért beadom bölcsibe, de azokra akik már 6-7 hósan beadják azok a mintaanyukák, úgy utálok itt lakni mindig csaka kibeszélés a sus mus megy a másik háta mögött. na midegy is nem foglalkozok velük, csak roszul esik
Sziasztok kedves válaszolók :) jó hírem van délután voltam lent a bölcsibe itt van tőlünk egy köpésre beirattam a kislányom.
méegyszer köszönöm a válaszokat :) Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek én és a kis családom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!