Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 év körüli babád körül apuka...

1 év körüli babád körül apuka miben segít? Játszani már tud vele? Miket? Egyáltalán elmarad az apukájával?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 5. 08:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az enyém is elvan apával, és apa is vele! Bár sokat dolgozik, keveset van itthon! Nálunk a pelenkázás, fürdetés rám marad, kb. addigra ér haza, és még eszembe sem jutott, hogy egész napi munka után rásózzam ezeket! AMikor itthon van, sokat játszanak, hülyéskednek, sétálnak! Sokszor esténként apánál előbb elalszik, mint nálam! Nagyon apás! De szerintem ha férjed nincs el vele, ne erőltesd, majd megérik rá! Ha erőlteted, akkor kényszernek fogja érezni a gyereket, és abból csak bajok lesznek köztetek! Hagyd, had érjen meg rá!
2012. ápr. 5. 13:02
 12/13 anonim ***** válasza:

szerintem sem jó megoldás, ez a "bezzeg más"...Képzeld el,ha ő állítana haza hozzád,h "bezzeg xy. anyuka ezt,meg azt tudja.."neked hogy esne?

Akik itt írtak én mkinél azt vettem észre,h apukának első perctől minden baba körüli teendő természetes volt...A férjednek gondolom nem,nem azt mondom,h nem kell beszélni róla..mondd el,h neked nagyon jól esne magadra is egy kis idő,amiből ő is profitálhatna,hisz feltöltődnél,és máshogy tudnál a dolgokhoz állni...de ha letámadod,csak az ellenkezőjét éred el...

2012. ápr. 5. 13:43
 13/13 A kérdező kommentje:
letámadni semmiképpen nem fogom ,nem is állt szándékomban!Viszont már kicsit besokalltam imádja a fiát azzal nincs gond fürdet,pelenkáz,etet is ha megkérem!De játszani egyszerűen nem tud vele semmit nem csinál "velem nincs el" az a játék,hogy leül a számítógép elé a gyerek meg pakol,nyomkodja a gépet és ő mondja,hogy nem szabad!Aztán szól nekem ,hogy jöjjek mert engem akar!és tényleg ennyi....
2012. ápr. 5. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!