1 év körüli babád körül apuka miben segít? Játszani már tud vele? Miket? Egyáltalán elmarad az apukájával?
1 éves a fiam.
Jól elvannak apával. Mikor már nem tudja lekötni, akkor elkezdi feldobálni, azt imádja a fiam. Imádja az apját, volt egy időszaka, amikor én sosem voltam jó neki, csak apa. Most már kicsit változott, de még mindig láthatóan ő az atyaúristen.
Ami a szívfájdalmam, apa nem szeret sétálni, ezért nem mennek el, csak ha hosszasan győzködöm. De ritkán van ilyen, nincs energiám erre, inkább elmegyek vele én sétálni.
Most kezdtek legózni, már 1-2 kockát a fiam is össze tud rakni, de inkább rombolja, amit az apja épített.
Szia!
A kislányom 11 hónapos. Pár hónapja kifejezetten apás volt, aztán meg anyás, most a köztes időszak van! :) De nagyon jól elvannak. az esti fürdetés az apáé, de ha pihenős, akár egész nap is elvannak együtt ( :DDD). Általában apa csinálja vele az összes ökörséget (dobálás, fejjel lefelé lógatás, előbújik az ágy alól, majd vissza...).
Ha engem nem lat, nagyon jol elvan az apjával a 13 honapos kislányom. De ha ott vagyok, akkor csak én kellek neki.
Amúgy a férjemmel is elvan, kimennek az udvarra, van hinta, homokozó, tricikli, meg egy csomó játék, így nem unatkoznak.
Bent is van sok minden, a lányunk a képes könyveket szereti nagyon. Azzal sokaig le lehet foglalni.
Segíteni mindenben szokott a férjem, ha itthon van. Pelenkat cserél, megeteti, atoltozteti. Esténként ő fürdeti és öltözteti, le is szokta fektetni. Hét végen van több ideje, olyankor többet vannak együtt.
1 éves a fiam.
Imádja az apját! Teljes körűen eltudja látni, néha elmegyek a barátnőimmel, vagy operába, akkor ö vigyáz rá, megeteti, megfürdeti, játszik vele, lefekteti. :)
Mindenben(pelenka,fürdés,öltöztetés,stb.),bár kaját én készítek neki,de ha muszáj lenne,azt is megoldaná,nyilván.Amúgy építőkockázik neki,mondókázik,sétálnak,"dobálja",csikizi.Szóval mindent.
Mondjuk nálunk első perctől így van,ő is képes volt ugyanazokat a dolgokat megcsinálni,amiket én(szoptatást leszámítva:D)Ezt csak azért mondom,mert nálunk nem újdonság,hogy a gyerek apukával van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!