Miért csinálja ezt és meddig?
Figyelt kérdés
8 hónapos lesz a fiam 26.-án,kb 1,5 hónapja kúszik és úgy 2 hete elkezdett felkapaszkodni/ágynál,a kiságyban,bútornál/ és felállni.Most szinte megállás nélkül ezt csinálja,mindenhez oda kúszik,vagy mászik és felhúzza magát.Ez még nem is volna baj,de nem tudom altatni!Egyedül alszik,eddig ha láttam hogy álmos beraktam a kiságyba,betakartam,cumi a szájába,Tibi maci a feje mellé,benyúltam és simogattam és elaludt.Most viszont ha lerakom azonnal hasra fordul belekapaszkodik a rácsba és feláll.Tegnap ezt 6x csinálta,de már tiszta nyűg volt és végül a babakocsiban tudtam elaltatni.Este fürdés és vacsi után is eddig simán ment az elalvás,most viszont ahogy az előbb is írtam,egyfolytában feláll!Meddig csinálja ezt,vagy most ennyire élvezi hogy ilyet is tud?2012. ápr. 5. 07:41
1/4 anonim válasza:
Pontosan, ennyire gyakorol, nem akar lemaradni semmiröl sem.
èn egyszerüen nem vttem ki, ha már álmos volt, és sírt akkor bent maradtam a szobában, így nem sírt, de nem vettem ki soha sem. leültem a szobában és mikor felált rászoltam hogy fekügyön vissza. dobálta magát pár percet, majd elaludt egyszer csak volt hogy félóra is kellett hozzá, de elaludt nagy nehezen. Legközelebb már nem csinálta vagy max 2-3x. de van most is hogy néha nem tudna elaludni, akkor behív és ugyan ez.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy a visszafekvés még nem megy neki.Most kezd rájönni,hogy hogyan tud leülni,de inkább ha elfárad az ácsorgásban elkezd sírni..
2012. ápr. 5. 07:51
3/4 Snapette válasza:
Ismerős. Lányom uyanezt csinálta, felállni fel tudott, de leülni még nem, max. eldőlni, akkor meg tuti beverte magát valahova, és akkor jött a sírás. Nem tart sokáig, max egy hét, és megtanul letottyanni, akkor már nem lesz ilyen fárasztó. Én azt csináltam, hogy hagytam kicsit állni, majd visszafektettem. Volt olyan, hogy tízszer játszottuk el, míg elaludt, és volt egy kivételes este, mikor másfél órán keresztül csinálta, de nem volt vészes. Hamar elmúlt, ahogy megtanul leülni már nincs gond. Ne vedd ki, ne szokja meg, hogy ha feláll, kiveszed, mert ki fogja használni.
4/4 anonim válasza:
ez nehéz helyzet, de hamar megtanulja, hogy kell leülni, visszafeküdni egyedül, max 1 hét és akkor nyugodtan ott lehet hagyni, biztonságban van nem elsz semmi baja. Amikor én fiam volt ennyi idős ugyanezt csináltam, be az ágyba, cumi be, maci fej mellé és rohantam ki, vissza se néztem :D Kb 2 percig üvöltött aztán alvás. Max 2 percig.. De ha bent maradtam akkor akár fél órán át is ment a műsor. Meg mivel csak alváshoz kapott cumit, értette ő hamar a célzást, hogy azért lett betéve :). Most már 17 hónapos, és kb 1 éves kora óta nyomja azt, hogy ha nem akar aludni vagy hisztis, kivágja az ágyból a cumit aztán meg addig üvölt amíg vissza nem adjuk...:) kis görény, néha még ki se érek a szobából már látom h dobja ki emgint :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!