Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesetek mennyit eszik...

1 évesetek mennyit eszik egyszerre?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam 200-250ml-t eszik egy evésre ez ugye elég neki?
2012. ápr. 5. 06:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, nem tudom mérni.

Reggelizik rendesen, kenyeret vagy kiflit, virslit, felvágottat, sajtot, mikor mihez van kedve. Utána megiszik meg 100-130 ml vaníliás tejet. Rántotta 2,5-3 tojasbol, de ahhoz nem eszik kenyeret. Virsli 1-1,5 darab, frankfurti, szóval a hosszú fajta. :)

Ebédre megeszik egy adagot, ami nem tudom, mennyi. Szedek a tanyerjaba, aztán vagy megeszi, vagy nem. De ő azt eszi, amit mi.

Uzsira általában pár szem kekszet ker, néha egy túró rudit, vagy dormi macit, vagy egy pohár as gyumit (100 gramm). Sajna nem nagy gyümölcs fogyasztó.

Vacsira megint jol bekajal, hasonló etelt, mint a reggeli. Néha csinálok tejbegrizt, vagy meleg szendvicset.

Aztán fürdés utan meg megiszik 200-250 ml tejet.

2012. ápr. 5. 07:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia

a kislányom 13 hónapos ő reggelire megiszik 3 dl tejet és lefekvés előtt is. Elég nagy adagokat képes enni a 20dekás bébiételt simán bevágja.

biztos elég neki, úgyis jelezné ha éhes

2012. ápr. 5. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Reggel és este 250 ml tápszert eszik. Reggelire tápi után egy órával egy kis kalácsot, kenyeret, felvágottal, házi lekvárral, ilyesmit. Nem tudom, mekkora a mennyisége, úgy 4x4 cm-es kenyérdarab kb.:)

Ebédre 200-220 gramm körüli főzeléket hússal, de ez olykor kevesebb. A hús mennyisége, hát mondjuk 1-2 kockacukornyi csak, ennyit kér. Vacsora vagy uzsonna 1 pohár joghurt vagy egy alma, szintén valamilyen kenyérrel, hasonló mennyiség, mint reggel.

2012. ápr. 5. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Reggel még tejpépet eszik, kb. 250 grammnyit, mert a tejet még nem tudtam elfogadtatni vele semmilyen formában, csak ha belefőzöm a kajájába. Tízórai nincs, mert akkor nem ebédelne. Ebédre vagy főzeléket kap hússal, tojással, vagy májjal, ezekből megeszi a 300 grammot simán, vagy a miénkből eszik hasonló mennyiséget. De van, hogy csak 200 grammnyit, változó, hogy mennyit kíván. Délután megeszik egy pohár kefírt, vagy joghurtot fél üveg gyümölcsös bébiétellel és egy keksszel, majd este vacsorára az ebédmaradékot eszi, vagy virslit kenyérrel, vagy felvágottat, ilyesmit. Lefekvés előtt pedig általában megiszik 2 dl tápszert sinlaccal sűrítve. Ezek mellé elég sok vizet iszik egész nap. Néha úgy érzem, hogy rengeteget eszik, és mégsem kövér, 10 kiló és 13 hónapos lesz jövő héten.
2012. ápr. 6. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!