Akinek a babäja eszik reggelit, tizorait, ebedet, uzsonnät es vacsorät mit es mennyit eszik alkalmankent? Nekünk nem fer bele a napba ennyi etkezes! Lehet hogy tul sokat adok egyszerre azert eszik ritkäbban?
Nem tudom mekkora babáról beszélsz, mert ez egyáltalán nem mindegy. èrdekes lányomnál 1 éve skor alatt nálunk sem volt tízórai. 7 körül reggeli, és 11:30-kor ebéd (délben muszáj volt lefektetni, annyira álmos volt, de 2 alvás sok volt).
1 éves kor felett, már 11 kor iszonyat éhes volt, így bevezettem a 9-10 közötti keksz, kifli, zsemle, kuki evését, így kibírja ebédik.
Uzsonna 15-16 között volt/van, majd 18 körül vacsora és még másfél évesen is kap tejet alváshoz.
Nekem is néha soknak tűnik, de mindig megeszi az utolsó falatig az összes étkezés ételeit. 10 hós kisfiű.
Reggel 7, vagy 8 tejpép. 150 ml
10-kor 10 órai gyümi
12-kor ebéd főzelék. 200 ml
15 óra uzsi,natúr joghurt gyümivel,vagy túró gyümivel.200 ml
17.30 első vacsi a főzelék második része. 200 ml
19.30-kor második vacsi - tejpép. 150 ml
Ja, és még valami! 2 liter vizet iszik meg egy nap.
Fogalmam sincs hogy van hely a pocijában, pedig nem is duci baba. Igaz nagy, 10 kiló, de inkább hosszú, kis vékony. :)
Köszönöm a välaszokat!9honapos a länyom es nälunk most igy nez ki a nap:
7körül 120ml täpszer
9körül vajas kenyer sajt stb (mär megeszik egy fel szelet kenyeret)
12körül fözelek 200-220gr
15körül gyümölcs 120-150gr
19körül azt eszi vacsira amit mi vagy tejpep
20körül 150ml täpszer!
Szerintetek jo ez igy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!