Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki külön babaszobát...

Mindenki külön babaszobát rendez be vagy vannak akik a szülői hálóban helyezik el a picit? Ha igen hány hós/éves koráig vagytok egy szobában vele?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 13:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

Igazából az a jó, amit te akarsz.

Nem értem miért csak az a jó válasz, ha együtt vagyunk a babával sokáig (most látva a pontozásokat, aki másképp gondolkozik az úgy tűnik ostoba...).

Az, hogy kinek mi a jó, pont nem egy netes "fórum" fogja megmondani.

Lányomnak nagyon jó külön, ha kell akkor átmegyek hozzá, ott vagyok neki. De a különszoba még egy pillanatra sem jelentett gondod senkinek, semmiben nálunk.

Ha meg valaki együtt alszik, hát oké. Bizonyára nekik meg úgy jó.

A kötelék, a szeretet, az anya-baba kapcsolat sokkal több mindentől függ, nem pedig egy hülye szobától.

2012. ápr. 4. 16:49
 12/13 anonim ***** válasza:
1 éves koráig egy szobában volt velünk, most már külön.
2012. ápr. 5. 10:15
 13/13 anonim ***** válasza:
29%
Ezt a pontozást én sem értem. Mondjuk más kérdéseknél sem. Ezen az oldalon csak az a jó anya, aki 3 éves koráig szoptat, együtt alszik iskoláig a gyerekkel, nem táplál hozzá stb. Az én kicsimnek születésétől külön szobája van. De 5 hónapos koráig egy szobában aludt velünk bölcsőben éjszaka. Napközben akkor is a saját szobájában. Most már 10 hónapos, de a múltkor próbáltam, hogy aludjon velünk, mert kicsit beteg volt, de nem tudtunk együtt aludni, mert Ő már megszokta, hogy egyedül alszik. Zavartam, ha megmozdultam. Egyébként mikor 5 hónaposan áttettük a saját szobájába, már akkor is rosszabbul aludt velünk, mert felébredt minden neszre. Azóta mióta külön alszik végigalussza az éjszakát.
2012. ápr. 5. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!