Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki külön babaszobát...

Mindenki külön babaszobát rendez be vagy vannak akik a szülői hálóban helyezik el a picit? Ha igen hány hós/éves koráig vagytok egy szobában vele?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 13:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
6 hónapos koráig a mi szobánkban volt az ágya. Addig sokat ébredt éjszakánként, és átalakítás miatt nem is készült el a szobája időben. 6 hónapos kora óta külön szobában van. Szerintem a külön szoba egészségesebb a család minden tagjának. Ugyanúgy mint nekünk felnőtteknek, a gyereknek is kell hogy legyen egy saját kis szférája.
2012. ápr. 4. 13:08
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
En azt szetetnem ha rogton a sajat szobajaban aludna.mondjuk nincs is hely a haloszobankban egy kisagynak( nagyon pici) de ha lenne hely akkor is inkabb kulon szoba neki.
2012. ápr. 4. 13:09
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

Dettó, mint az első válaszolónál.

6 hónapig voltunk egy szobában, utána nem. Utána sokkal jobban aludtunk mindannyian. S még szoktatni sem kellett a lányom, mert még nem volt túl nagy, így megszokta bármilyen nehézség nélkül.

2012. ápr. 4. 13:10
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Velünk egy szobában van a kicsi. Úgy terveztük, hogy majd 1,5-2 évesen kerül saját szobába.
2012. ápr. 4. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
6 honapig javasoljak kulfoldon..az enyem 6 honapos,de meg semmikepp nem szeretnem kulon szobaban tudni.Az agya ugy van,hogy nem lat minket,de en hallom ot
2012. ápr. 4. 13:31
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Mi külön vagyunk. 4 hónapos, 7 hetes korában raktuk át. Közel van a két szoba egymáshoz, szóval ha már egyet nyekken , ott is vagyok!
2012. ápr. 4. 13:49
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

Egy szobában vagyunk baba-mama ággyal. Majd ha nagyobb lesz és igényli a saját teret ,akkor átkerül.

Éjszaka szoptatok többször is,néha csak a lelkének kell ,mert a fogzás erősen megviseli.Nem tenném külön amíg nincsenek magán dolgai addig rám van szüksége ,majd ha beszél ,megy és saját elfoglaltságai vannak akkor aludhat már a saját szobájában. És nem is lesz kínlódás hanem egy kaland. Eddig ezek a tapasztalatok.

2012. ápr. 4. 14:15
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Nekem 3 hós a kislányom, és mivel csak egy szobánk van így velünk alszik. Kb 2-3 hónap és kész lesz a kis szoba. Akkor majd mi is külön rakjuk.
2012. ápr. 4. 14:47
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Mi csináltunk egy saját szobát a lányunknak, de csak 15 hós korában (akkor jutottunk el odáig). Nem változtattunk azon, hogy a hálószobában van az ágya a miénkkel összetolva, neki már juniorágya van, és azon alszik. A szobája játszószoba mindezidáig, és nagyon jól szuperál így a lakás, mert ott nyugodtan tombolhat, van elég helye, nyugovóra pedig mellettünk akar térni amúgy is. Most lesz 20 hónapos. Egyelőre nem akarunk ezen változtatni, nyár végén jön a kistesó, majd akkor kiderül, hogy merre lépjünk.
2012. ápr. 4. 15:08
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
nem volt csak egy szobánk, így abban aludt mindenki. Most költöztünk másfelesbe de itt is lesz egy háló és egy nappali, tehát maradunk mind együtt, a gyermekem 14hós, átalussza az éjszakákat, megkockáztatom megnyugtató neki hogy ott szuszogunk mi is. Amint lesz módunk rá, majd kap külön szobát, remélhetőleg még iskolakezdésig. Én 5éves koromig egy szobában laktam a szüleimmel és a testvéremmel a nagyiéknál, sem én sem a tesóm nem sérült tőle lelkileg, szoros a családi kötelék a mai napig.
2012. ápr. 4. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!