1éves gyerköcötökre adtok még ebben az időben harisnyát?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 20:27
2/18 anonim válasza:
Múlt héten jó idő volt, akkor nem adtam rá. Most viszont hűvösebb van és általában nagyon fúj a szél, úgyhogy ilyenkor adok rá. Szóval időjárásfüggő. Huszonfokokban már nem nagyon szoktam ráadni, ha szépen süt a nap, mert izzad.
3/18 anonim válasza:
Én azért adok rá, mert a zoknit lehúzza..
4/18 anonim válasza:
A múlt héten nem adtam, mert akkor nagyon jó idő volt.
A hűvös, szeles időben kapott bentre is, kintre is.
Most bentre nem kap, de amikor kimegyünk igen. Szóval időjárás függő a dolog. Sokat szoktam ezen hezitálni én is.
5/18 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam,hogy nem csak én adok rá.Bentre én sem adnék,de utál öltözni,úgy hogy egész napra rajta van:)
2012. ápr. 3. 20:58
6/18 anonim válasza:
Ma nem adtam, de amúgy szoktam. Ma egy vastagabb gatya volt rajta, aminek húzott a szára, így nem fúj bele a szel. De délelőtt vásárolni voltunk, akkor egy farmer ruha volt rajta harisnyaval. Mert olyankor nem ül le a földre, így nem is fázik.
Az egyik válaszolora reagálva: hogy tudja lehúzni a zoknit a gyerkoc a lábáról? Nem értem. Nincs rajta cipő? Vagy leveszi azt is? Bocsi, de tényleg nem értem. :)
7/18 anonim válasza:
Én adok még rá! Van, hogy amikor elmegyünk délután sétálni, akkor még jó idő van, mire haza érünk, pedig már lehűl az idő! Így inkább adok rá!
8/18 anonim válasza:
Ma 20 fok volt, tegnap 18, dehogy adok! Ha hétvégére jön a 10 fok majd akkor.
9/18 anonim válasza:
Én még adtam rá. És még a nadrágja is vastag.
10/18 anonim válasza:
Kintre igen, bentre nem. Mire észbe kaptam a múlt héten, hogy nem kell harisnya, addigra újra kellett. Á, kikészít a szeszélyes tavasz!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!