Babakocsiban ülő babára hány fokig kell harisnyát adni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 22:14
1/5 anonim válasza:
Én ma már nem adtam rá, de nagy és vastag polártakarója van, amit kettőbe hajtva teszek rá, jól bebugyolálom a lábát, ha elalszik felül is betakargatom. Néha látok egészen kicsi babákat takaró nélkül, nem tudom mi van rajtuk, de én akármit is adok rá, tuti van nálunk takaró, azt bármikor rá lehet rakni, le lehet venni.
2/5 sumergo válasza:
Az én lányomon csak akkor van harisnya, ha oltást kap, és azt akarom beborogatni. Harisnya nélkül is fel lehet jó melegen öltöztetni a babát. Én is utálom a harisnyát, ezért nem adok a gyerekemre sem. :-)
3/5 anonim válasza:
Még most is az van rajta,igaz nem olyan vastag fajta;szerintem olyan 23fok körül már nem adok rá.
utolsónak:én sem szeretem a harisnyát,nem is adtam rá sokáig,de aztán meguntam,hogy a zoknit 20 másodpercenként adjam rá vissza.:)
4/5 A kérdező kommentje:
Én is azért adok rá harisnyát mert a zoknit leszedi (mármint itthon). Arra már nem emlékszem mikortól kezdtem el adni rá ősszel, pedig akkor még kisebb volt, de nem okozott ennyi gondot hogyan öltöztessem fel :D Most 1 éves
2012. márc. 22. 16:03
5/5 anonim válasza:
Nem kell harisnya inkább bélelt nadrág. Ilyenkor elég a pamuttal bélelt. Zokni és mamuszka/tutyi vagy cipőt érdemes adni rá.
Takarni mindenképp kell. Mivel ha felkúszik a levegő hőmérséklete vagy napoztok azt le tudod egy pillanat alatt kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!