A Hydrophiles fürdetőkenőcsöt hogyan kell használni?
A borere is kenheted, az a lenyege, hogy megvedi a viz szarito hatasatol. Olyat is hallottam, hogy valaki osszehabveozte kis vizzel es ugy tarolta, igy mar oldodott a vizben.
Csak offkent jegyzem meg, hogy en egy napig sem hasznaltam, mert tele van koolajszarmazekkal, ami eltomiti a polusokat. A polusok pedig fontos meregtelenito szerepet toltenek be, igy nem jo, ha el vannak tomodve.
Azt is lehet, hogy mikróban egy kis vízzel összemelegíted, így megolvad, és azt teszed a fürdetővízbe. Egyszer próbáltam, nekem nem jött be, de van aki szereti így.
Én fürdés közben kenem be vele a kis testét, de van, aki pl. fürdés előtt átkrémezi mindenhol, és aztán a vízzel lemossa.
Mi a bőrére kenjük a fürdővízben, mintha szappannal kennénk, de fürdés előtt is be lehet kenni a babát és a vízben csak leöblögetni.
(Amúgy nem tudom, honnan ered ez a kőolaj-mizéria, én eddig csak az aloe-verás ismerősöktől hallottam ezt az okosságot, akik mindjárt ajánlanak is helyette jó kis aloe szappant pár ezerért ... Vajon miért??)
én úgy szoktam csinálni,hogy egy eléggé sűrű kis szűrőbe nyomok krémet,és ráengedem a meleg vizet a zuhanyrózsából.
tök jól és gyorsan feloldódik
én nem kenegetem fürdés előtt a babám bőrét,csak a vízbe teszek,és úgy fürdetem.
legelőszőr úgy csináltam..,de nagyon csúszott,ahogy betettem a kádba a kicsit,és féltem,hogy elejtem..:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!