A gerekem 11 hónapos és utál enni? Szerintetek hogyan tegyem számára élvezetté az evést? Egyszerűen nem ér rá enni
Az, hogy utal enni es nem er ra enni ket kulon dolog.
Adj a kezebe egy kanalat es egyutt egyetek. Ne te rakosgasd a szajaba a kenyerdarabokat, hanem o. De ha nagyon nem eszikmes fogyna, akkor szabad egy picit szorakoztatni is eveskor.
Kisfiam is 11 hónapos,eddig nagyon jó evő volt,csaka sóskát,és a kelképosztát nem ette.Most meg alig akar enni,a tejpép,babapuding,gyümölcs,kenyér felvágottal ,meg a csemege uborka az jöhet,ja meg a tejtermékek,de zöldséget...bár sikerült rávennem a húslevesre,és a krumplipürére amibe tettem egy kis csirkehusit.
Nagyon önálló,darabosat nem adhatok neki,csak Ő egyedül,már próbálgattam hogy segítek neki,hogy Ő vegye a kanalat a szájába hátha úgy jó lesz,nagyon tetszik neki.
a frágám koraszülött volt,800g,34 cm,most már 7kg és 70 cm.Eddig evett rendesen,meg hízott is,de mióta képes a helyváltoztatásra,egyszerűen nem akar megmaradni sem szopizni,sem szilárdat enni. Ha mindenféle konyhai eszközöket adok a kezébe,akkor egyidejig eszik,mert az eltereli a figyelmét
amint közelítem a kanalat,már vágja is a pofákat,mintha nem ízlene,pedig még azt sem tudja mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!