Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A gerekem 11 hónapos és utál...

A gerekem 11 hónapos és utál enni? Szerintetek hogyan tegyem számára élvezetté az evést? Egyszerűen nem ér rá enni

Figyelt kérdés
egyszerűen nem ér rá enni
2012. ápr. 3. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy utal enni es nem er ra enni ket kulon dolog.

Adj a kezebe egy kanalat es egyutt egyetek. Ne te rakosgasd a szajaba a kenyerdarabokat, hanem o. De ha nagyon nem eszikmes fogyna, akkor szabad egy picit szorakoztatni is eveskor.

2012. ápr. 3. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Olyan nincs.De hogy érted?Mit eszik egy nap?Mennyit?
2012. ápr. 3. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt hiszem tudom mire gondolsz. Az en lanyomnak is vannak idoszakai amikor egyszeruen nem akar megenni semmit, ilyenkor a csel egy uj mintas tanyer, vagy szurhatja a felkocazott etelt egy fogvajoval es azzal eszik. Es nekunk ez tokeletesen bevalik mert ilyenkor megeszi az adagjat. Persze 11 honaposnal nem biztos hogy jo otlet a fogvajo. az en lanyom 2 eves.14 honapos koratol rosz evo es rosz ivo.
2012. ápr. 3. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Kisfiam is 11 hónapos,eddig nagyon jó evő volt,csaka sóskát,és a kelképosztát nem ette.Most meg alig akar enni,a tejpép,babapuding,gyümölcs,kenyér felvágottal ,meg a csemege uborka az jöhet,ja meg a tejtermékek,de zöldséget...bár sikerült rávennem a húslevesre,és a krumplipürére amibe tettem egy kis csirkehusit.

Nagyon önálló,darabosat nem adhatok neki,csak Ő egyedül,már próbálgattam hogy segítek neki,hogy Ő vegye a kanalat a szájába hátha úgy jó lesz,nagyon tetszik neki.

2012. ápr. 3. 13:26
 5/5 A kérdező kommentje:

a frágám koraszülött volt,800g,34 cm,most már 7kg és 70 cm.Eddig evett rendesen,meg hízott is,de mióta képes a helyváltoztatásra,egyszerűen nem akar megmaradni sem szopizni,sem szilárdat enni. Ha mindenféle konyhai eszközöket adok a kezébe,akkor egyidejig eszik,mert az eltereli a figyelmét

amint közelítem a kanalat,már vágja is a pofákat,mintha nem ízlene,pedig még azt sem tudja mi az.

2012. ápr. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!