9 hónapos a babám, már nem elég neki az anyatej. Menjek el az orvoshoz tanácsért hogy milyent vegyek, vagy egyszerűen menjek be valahová és vegyek egy doboz tápszert?
sokféle jó
mildibének van 9 hós kortól babános ízű mi mindig is ezt használtuk, mármint a milidbét
sajnos tápis volt 5 hós korától azért..
szóval nekünk a mildibé bevált és 1750 körül van az ára
a többit nem ismerem nekünk ezt alapból a védőnő ajánlotta
de van itt sok féle: hipp, milupa, babydream, és még sorolhatnám....
kedves második..azért az nem úgy van hogy egyik napról a másikra mindenevő legyen
hozzá kell táplálni szépen folyamatosan, az enyém is evett már akkor mindent, de reggel és este még tápizott 12 hónapos koráig, védőnő javaslatára, meg hát még azért abban sok vitamin megtalálható ,
de mindenképp konzultálj a védőnővel vagy a gyerekorvossal
mildibés anyuka :)
Bár nekem a fiam elég korán tápis lett, de ebben a korban mivel már nem írta fel doki és a fiam is válogatott próbálkoztunk. A dikink a Mildibét írta mindig kicsinek, de egy idő után nem kellett a fiamnak. Aztán próbáltunk olcsóbbat, drágábbat, végül amit megivott a Milupa Milumil volt. Ennek tényleg az íze is sokkal másabb és finomabb a többinél. Nekem az összes büdös egyébként, meg kesernyés íze van, ennek viszont az íze és illata is édeskés számomra.
Tehát szerintem vagy hívd fel a dokit, hogy mit ajánl vagy a patikában kérdezd meg! De ez baba függő is.
Nem utolsó sorban, hogy érzékeny-e a babád valamire(tej, tojás, más allergia) mert akkor viszont úgy tudom még ilyenkor is felírhatja a HA-s tápszereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!