Anyatej mellett tápot is kaphat a baba?
Mennyivel született? Mennyit gyarapodott azóta?
1 hónapos státuszon mit mondott az orvos az evésére?
Mennyi idei szoptatod és hogyan? Felváltva cicikből vagy csak egyből?
Ha tápszert kap, akkor utána milyen a viselkedése? Megnyugszik vagy ugyan olyan, mint szoptatás után?
6 hetes korban szokott lenni fejlődési ugrás. Ettől is lehet! Szoptatásnál a zsíros része a tejnek hátul van. Először a "vizesebb" tejet szívják ki és utána jön a táplálóbb zsírosabb rész!
Komfort cicizés is lehet. Cumit próbáltad már ilyenkor, hogy mit reagál?
Megnyugszik tőle vagy folytatódik?!
"tatog es ujjamat szopizza ha a szajaba teszem"
egyrészt minden csecsemő ezt csinálja, másrészt ne tedd au ujjad a szájába :/
elég összetett dolog ez, ha jól hízik és kiegyensúlyozott akkor nem kell tápi. általában a picik szeretnek 24 órában cicin lógni. az is igaz, ha tápit adsz akkor nem éri elég stimuláció a cicidet így nem fog annyit termelni mint amennyi kéne a babádnak. tehát ahogy nő az étvágya, úgy nő a tápszer mennyisége is, a tejed meg állandó marad. persze kemény munkával el lehet hagyni a tápit.
és ugye még ott van az is, hogy most lehet nálatok növekedési ugrás, ekkor ha tápit adsz akkor megint csak az a helyzet áll elő, hogy nem fog a cicid annyi tejet termelni amennyit kéne.
de ha a babád éhes, nem elég a tejed, akkor természetesen lehet adni tápszert :)
előző vagyok.
most olvastam a kommentedet.
ne adj tápit, nincs semmi baj, komfortszopizni akar. hagyd el egy időre a cumisüveget inkább.
az is lehet, hogy kezdődik nálatok a hasfájósság
Első vagyok.Ne adj neki tápot.Jól fejlődik a kisfiad.Növekedési ugrás van nála Ez a babáknál a 3-7hetes időszakban jelentkezik.Túl lesz rajt.
Én is azt hittem hogy megőrülök mert nincs elég tejem Ez a 3.héten volt nálunk.Aztán abbamaradt.SZERENCSÉRE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!