Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy mégy orvoshoz pl.1 éves...

Hogy mégy orvoshoz pl.1 éves baba mellett? - többi lenn

Figyelt kérdés
Ha mondjuk gyomortükrözésre vagy bármilyen orvosi vizsgálatra kell mennie az embernek, "hova teszi" addig majdnem 1 éves gyermekét (még nem áll/jár), ha nincs senki, akire rábízhatná? Nem tudom elképzelni az ilyen helyzeteket, nem tudnám megoldani, ezért rettegek attól, ha ilyesmi adódna. (Pedig lehet, hogy muszáj leszek a napokban orvoshoz menni.) Ügyes anyukák, légyszi, segítsetek!
2011. dec. 11. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Én megkérnék valakit a családból, hogy vegyen ki aznapra szabadnapot, ha erre nincs lehetőséged, akkor keress egy bébiszittert.
2011. dec. 11. 23:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudnám idegenre rábízni a kicsit csak úgy hirtelen. (családunk pedig nincs errefelé) Lehet, hogy nem is lenne hajlandó vele maradni! Azért a baba sem egy tárgy, hogy bárkivel otthagyhatom
2011. dec. 11. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb vizsgálat esetén, pl. nőgyógyásznál kontroll, én simán magammal viszem. :)

Gyomortükrözés vagy bármi durvább, komolyabb esetén ha családtag, ismerős nem tud vigyázni rá, akkor tényleg nincs más, bébiszitter kell. Ha budapesten laktok, akkor tudok ajánlani egyet, nagyon aranyos lány.

2011. dec. 11. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha előre tudod, hogy menned kell akkor vagy a férírd vesz ki szabit vagy tényleg bébicsősz aki menne veletek és addig kinnt várna a babával míg vége a vizsgálatnak, ha idegen nem bíznad szívesen egy gyomor tükrözés 10 perc, ha meg csak beszélsz a dokival oda akár be is vihezer. Kívánom ne legyen semmi baj!
2011. dec. 12. 03:27
 5/6 anonim ***** válasza:
engem műtöttek amikor a picim 2 hós volt... Apuka maradt itthon.
2011. dec. 12. 07:08
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

nem vagyok pesti, de köszönöm az ajánlást.

2011. dec. 12. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!