2 Barna szemü embernek lehet kék szemű gyermeke? Vagy lesz ebből még barna?
Csaknem biztosan barna lesz. 1 éves korig változik át, van, akinek hamarabb, van, akinek később.
Első gyereknek fél éves kor után lett barna (pedig már reménykedtem), másodiknak már 3-4 hónaposan.
Na hát itt vagyunk mi is példának. A férjem barna hajú, barna szemű, én úgyszintén mogyoróbarna szem, barnás vörös haj.
A kisfiunk pedig szőke és totál kék szemű...
Mindig meg is jegyzi mindenki hogy hát ennek a gyerkőcnek meg hogy lett ilyen kék szeme (miután mindkettőnkre ránéznek és rájönnek hogy egyikünk sem kék szemű).
20 hónapos és teljesen ugyanolyan sötét kék a szeme mint mikor született...szóval azt mondják ebből már nem lesz barna, amit sajnálok, mert én azt szerettem volna :)
Az én anyukámnak volt egyedül szürke szeme, de az se igazn kék volt...szóval nem értem:)
De tuti a MI gyerekünk és a férjemtől van nem a postástól :))))
Nálunk is hasonló a helyzet.
7,5 hónapos a lányom, gyönyörű kék szeme van, hosszú, sötét szempillákkal.
Az apja barna szemű, az enyém zöldes, de inkább barna, mint zöld.
Nagymama, dédpapa, keresztanyám, unokanővérem kék szemű, dédmama zöld, mama szintén.
Remélem, ezek után kék marad a lánykám szemszíne. A születéskori babakék szeme kitisztult, kékült, világosodott. Még bőven bebarnulhat, de bízom benne, hogy nem fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!