Anyukák, elég sok anyajegyem van. Ugye nem örökli a babám, nem lesz tele barna pöttyökkel? Írna nekem akinek már van gyermeke, és szintén sok sötét anyajegye van?
Figyelt kérdés
Az én szüleimen nem sok van,átlagosan,semmi feltűnő.Én viszont nagyon sokkal vagyok megáldva.2010. júl. 17. 15:44
1/5 anonim válasza:
nekünk a férjemmel is sok van de a nemsokára két éves gyereken alig....
2/5 anonim válasza:
Nyugi, rajtam is egy millió anyajegy van s a két éves kisfiamon pedig egy sem. :)
3/5 anonim válasza:
Szia. Nekem rengeteg anyajegyem van. Férjemnek nem nagyon van, a két évesünkön egy db van a lábán, igaz, az elég nagy és sötét, de nincs gond vele.
4/5 anonim válasza:
párom anyja totál gusztustalanul anya jegyes. párom háta is elég gáz..:S ök örököltél, első szölütt gyerek volt. a 2. on kevesebb van a harmadikon is vn elég:S
5/5 A kérdező kommentje:
kicsit megnyugodtam:)
2010. júl. 23. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!