Megváltozott a melletek a terhesség alatt? Nekem nagyobb lett az udvara, nagyon sötét barna, érzékeny, néha a bimbo közepén száraz fehér bör barabok vannak. Normálisak ezek?
Szia.
A szemölcsöt kivéve nekem detto ugyanígy változott meg. A nőgyógyászom megnyugtatott, hogy ez teljesen normális élettani változás, és ne aggódjak emiatt - gondolom ez rád is vonatkozik.
Viszont a szemölcsszerű-izét esetleg megmutathatod egy orvosnak.
(esetleg nem montgomery-mirigy? nekem azok is előjöttek anno)
Szia!Az én melleim is olyanok mint a tiéd.Én most 29 hetes vagyok,sokkal nagyobb lett a mellem,sötétbarna lett az udvara(anno rózsaszín)a mellbimbóm is nőtt,és szemölcseim nekem is vannak,az a "lógó" szemölcs.Azt mondták nekem hogy ezek majd el fognak múlni,és igazuk lehet,mert 1-2 már leszáradt és elmúlt.Úgyhogy ne aggódj,ez természetes dolog!Jó babavárást!
Egy 29 heteske
Szia!
Köszi!Igen olyan logos!!!!Most még jobban megnyugodtam!!!!Nektek is minden jot!
Szia!
Szülésznőnek tanultam, és mikor a változásokat tanultuk, akkor szó volt a mellbimbón megjelenő "szemölcsökről" is, teljesen természetes, szóval nem kell aggódnod. És szülés után elvileg elmúlik. Mellesleg nekem ugyanígy előjött pár darab:)
Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!