Ti anyukák hogy néztek ki? Terhesség előtt is így terveztétek? Van műkörmötök? Póthajatok vagy hosszú hajatok? Szolárium? Mikor vásároltok magatoknak ruhát? Csinosnak érzitek magatokat?
Én van amikor csinosnak érzem magam, és van, amikor legszívesebben földig érő zsákot húznék a fejemre ha emberek közé kell mennem.
A 2. gyermekem születése után 10 kiló maradt rajtam, de már dolgozom ennek az eltüntetésén. Műkörmöt nem szeretem, van nekem sajátom is. Póthaj szintén felesleges, a sajátom félhosszú, hullámos, festett. Ezt is mindig felkötöm, miért lenne jobb póthajjal?! Szolizni a terhességeim előtt jártam, most eszembe sem jutna elmenni. Ruhákat veszegetek néha, de inkább a páromtól szoktam kapni. Legutóbb tegnap kaptam egy cipőt, előtte 1 hónapja vettem csinos ruhát, de csak azért mert mentünk esküvőre. Inkább a gyerekeknek veszek ruhákat. Sokkal jobban szeretem Őket csinosnak, szépnek, divatosnak látni.
Szia!
Nincs műkörmöm, nem is volt, időnként "bekattanok", olyankor jöhet a vörös, a bordó. Amúgy rövidre szoktam hagyni.
A hajamat én is levágattam szülés előtt, de már egész jó, össze tudom fogni. Nincs póthajam, festeni kb. havonta festem szőkére. A szemöldökömet is én festem, kb. havonta van kedvem.
Szoliba nem járok, de lehet, hogy meglátogatom tavasszal pár alkalommal, nem akarok kriptaszökevénynek kinézni, a hófehér lábamat mutogatni. :-)
Ruhát nagyon rég vásároltam, de csak mert nem igazán telik rá mostanában, szinte minden pénzt a hitelre+rezsire+kajára+kislányunkra+megélhetésre költünk.
Amúgy minden nap, itthon is szemceruzát+spirált használok, anélkül utcára sem mennék szívesen.
Nem érzem jól magam a bőrömben, van rajtam +8-10 kg kb. Rég ledobtam volna, ha nem szoptatnék. De ez van...
Nincs póthajam, nincs műkörmöm és szoliba sem járok.
Viszont hosszú és még mindig dús (pedig nagyon hullott) szőke hajam van amit magamnak festek. Mondjuk összefogva hordom a babám miatt, de tuti nem vágatnám le. Ha egy kis nap ér akkor pikk-pakk lebarnulok, várom is már a jó időt! Körmömet mindig levágom, hogy ne sértsem meg vele a babámat. Ettől nem érzem magam kevesebbnek. Maradt rajtam felesleg a terhességről, de igyekszem leadni. Viszont még mindig csinosnak érzem magam. Én is nagyon szeretek vásárolni, de már nem magamnak veszek bármit, hanem a lányomnak. Ugyanolyan jó érzéssel tölt el, mintha magamnak venném.
Én meg az olyan embereket utálom, akik ismeretlenül is leszólnak más embert azért, mert máshogy gondolkodik, máshogy él, és neki más a fontos.
Igenis számomra fontosabb az, hogy a gyermekeimnek vegyem meg a ruhát. Magamra nem igazán költök, mert attól nem leszek más ember, hogy divatos, csinos, új ruha van rajtam minden alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!