Szerintetek is dagi a kislányom 73cm hosszú és 10kg és 83dkg? A védönö szerint ne szoptasam annyit.
enyém 6 kiló volt mikor ekkora volt :)
nyilván nem dagi a babád, csak szeret szopizni és gondolom vannak kis hurkácskái amik igenis kellenek a babákra! :) meg persze az se mindegy, hogy milyen a csontozata, kéne fénykép, hogy ne hülyeségeket írjak...
mennyi idős?
első vagyok. oh hát az más! akkor nem dagi hanem alacsony ;)
enyém 7 hónapos volt, amit írtam :D
szoptasd annyiszor ahányszor kéri és neked még nem terhes!
Mennyivel született,és mennyi idős most?
A kislányom 7,5hónaposan volt 10100gramm és 74,5cm.
Az én lanyom sem egy csont kollekció, de ő a 10200 grammhoz 80 centi. :)
Szóval így a számok alapján azt mondanám, hogy igen, kicsit pufi. Miket eszik? Hányszor szokik meg?
A lanyom 13 honapos.
Furcsa egy védőnő lehet..
A lányom 8 hónaposan 8,2 kg és 71 cm.
Nekem 6 hónapos státuszon közölte a doktornő, hogy próbáljunk meg lassítani vele, mert ha így halad eléri az egy éves határokat és az nem a legjobb...
Nem tudta megmagyarázni, hogy miért nem ?!
Ráadásul hogyan lassítsam a gyerekem? Ne adjak neki enni ?! Vagy kötözzem össze, hogy ne nőjön?! :))
Az én lányom 9,5 kg, 76 cm és 15 hónapos.Nem dagi, alacsonynak sem mondanám, szerintem nagyon arányos kislány.
Mondjuk ő már nem szopik 8 hetes kora óta és tápszert is 1 éves koráig kapott.
Én nem hallgatnék a védőnőre, szoptatnék amíg tudnék és akarnék, de lehet, hogy az beszél belőlem, hogy nekem nem ment :(
Majd ő elválasztja magát amikor szeretné, ne a védőnő döntse el, ő maximum tanácsolhat neked dolgokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!