7 hónapos babát távolsági buszra miben viszel?
Figyelt kérdés
Autós hordozóba? Vagy hordozókendőbe? Viszont akkor a buszozás alatt az öledben van? Ti hogy mentetek? Másfél órás az út.2012. ápr. 1. 23:25
11/13 anonim válasza:
Egy gyereket minél hamarabb visznek minden fele annál ügyesebben reagál ezekre a helyzetekre. Persze ésszerű keretek között. Nem influenza időszakban. Egyébként mindent meg lehet oldani a szoptatást is diszkréten. Kakis pelus cseréjét egy megállónál a mosdóban csak szólni kell a sofőrnek.Meg kell kérdezni van e olyan ülés ahova beköthető a baba én a hordozót választanám.Az én picikém 4 hónaposan vonatozott , nagyon élvezte ,mindenkivel koketált és bámulta a tájat :)
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik a kérdésemre válaszoltak. Nekik ment is a zöld kezecske.
Én is le tudom egyébként foglalni a gyerekemet 1,5 órán keresztül úgy hogy ne sírjon! Ja és kakilni napi 1x szokott, általában reggel...
Egyébként kocsival már 3 hetes korában 200 km-t utazott úgy hogy az egész utat végig aludta! Most muszáj busszal mennünk, és nem most megyünk hanem 1 hónap múlva tervezem, akkor gondolom már nem lesz influenza.
2012. ápr. 2. 23:07
13/13 A kérdező kommentje:
Ja enni pedig 3 óránként szokott, szóval evés nélkül ki fogja bírni az utat....
2012. ápr. 2. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!