Hogyan lehet utazni pár hónapos babával távolsági buszon?
Tíz perc a menetidő, amíg a faluból beérünk a legközelebbi kisvárosba. Autónk nincs, én úgy gondoltam, hogy kendőben magamra tudom kötni a kicsit (egyébként is így szeretném hordozni.)
Egy barátnőm szerint ez életveszélyes, mert fékezéskor kitörik a gyerek nyaka (???) és amikor azt mondtam, hogy akkor viszem a hordozóban, mert az is van, az volt a válasz, hogy azt is biztonsági övvel kell rögzíteni a buszon (és ahol nincs?).
Most nem tudom, mit gondoljak, ti hogy oldjátok meg ezt?
nálunk 20perc a menetidő.sajnos a mózeskosaras babakocsi nem fér föl a legtöbb buszra,így amíg nem tudtam sportkocsiba tenni,és muszáj volt menni,és kenguruban vittem.annyi,hogy nem ültem le vele,hanem állva biztonságosabbnak éreztem.
de soha nem volt semmi gond(kopogjam le)
Szia!
Mi babakocsival mentünk már többször is kb.30 kilométer volt az út.
A babakocsi biztonsági övével bekötöttem, a kocsit lefékeztem.
Az a baj a babakocsival, hogy tényleg nem fér fel a távolsági buszra (kétoldalt ülések, középen pedig egy ember fér el állva.)
És nem is összecsukható a babakocsink, max. a busz aljába tehetem be mint csomagot, hogy a városban tudjam tologatni a babát, de fel a buszra csak hordozóban vagy kendőben fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!