Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet utazni pár...

Hogyan lehet utazni pár hónapos babával távolsági buszon?

Figyelt kérdés

Tíz perc a menetidő, amíg a faluból beérünk a legközelebbi kisvárosba. Autónk nincs, én úgy gondoltam, hogy kendőben magamra tudom kötni a kicsit (egyébként is így szeretném hordozni.)

Egy barátnőm szerint ez életveszélyes, mert fékezéskor kitörik a gyerek nyaka (???) és amikor azt mondtam, hogy akkor viszem a hordozóban, mert az is van, az volt a válasz, hogy azt is biztonsági övvel kell rögzíteni a buszon (és ahol nincs?).

Most nem tudom, mit gondoljak, ti hogy oldjátok meg ezt?

2010. aug. 30. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Kendő és kész, hát most mit tudsz csinálni?Más is így hordja, vagy kocsiban.10 perc?Ne viccelj, az nagyon kevés,addig tuti nem lesz semmi.
2010. aug. 30. 11:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is kendőben vittem,vagy a babakocsival,amikor nagyobb lett az ölemben.Vannak övek az első ülésnél...némely buszban..igen
2010. aug. 30. 12:02
 3/9 A kérdező kommentje:
15 km. van a két helység között, tényleg tíz perc a menetidő. Nem tudom, hogy kellene-e paráznom, hogy ez életveszélyes vagy ilyesmi...
2010. aug. 30. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Barátnőméknek is ennyi és tiszta szerpentin az út.Sosem félt mert nincs mitől.Most mi történhetne?Ritka a busz baleset azért:)
2010. aug. 30. 12:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyilván úgy kötöd be a kendőbe a gyereket, hogy a nyaka meg van támasztva, hogy törne ki? :D Kendő vagy esetleg mei tai.
2010. aug. 30. 12:18
 6/9 anonim ***** válasza:

nálunk 20perc a menetidő.sajnos a mózeskosaras babakocsi nem fér föl a legtöbb buszra,így amíg nem tudtam sportkocsiba tenni,és muszáj volt menni,és kenguruban vittem.annyi,hogy nem ültem le vele,hanem állva biztonságosabbnak éreztem.

de soha nem volt semmi gond(kopogjam le)

2010. aug. 30. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem nem foglalkoztatnak. Annyi erővel ne mennyek ki az utcára se.
2010. aug. 30. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi babakocsival mentünk már többször is kb.30 kilométer volt az út.

A babakocsi biztonsági övével bekötöttem, a kocsit lefékeztem.

2010. aug. 30. 13:33
 9/9 A kérdező kommentje:

Az a baj a babakocsival, hogy tényleg nem fér fel a távolsági buszra (kétoldalt ülések, középen pedig egy ember fér el állva.)

És nem is összecsukható a babakocsink, max. a busz aljába tehetem be mint csomagot, hogy a városban tudjam tologatni a babát, de fel a buszra csak hordozóban vagy kendőben fér.

2010. aug. 30. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!