Utazol két kicsivel, távolsági busz,5,5 óra. Pisilned kell. Mit teszel?
Nagylányom 2 éves, a kicsi fél éves. Amíg csak a nagy volt, vele elszaladtam a wc-re , ha nem bírtam, de a kettővel nem tudok elszaladni...
A buszon sem merem hagyni őket.
Mit tennétek?
Én is "paramama" vagyok, így szintén nem mernék elindulni egyedül.
Ha mégis, akkor megpróbálom kivédeni, hogy előtte nem iszok, csak nagyon keveset. És visszatartom, valahogy kibírom, míg oda nem érünk. :S
(Már ha ott vár valaki bennünket, aki addig figyel rájuk.)
Egyébként nagyon jó kérdés. :)
5,5 óra alatt nyilván megáll úgy, hogy van lehetőség wc-re menni.
Babakocsit nem viszek , mert egyrészt a buszra úgysem tudom felvinni, a csomagtartóban meg nem lenne segítség, és ahova megyek, ott van, és a buszmegállóban millió lépcsőn kell lemenni a wc-re.
A buszon egyszerűen nem merem hagyni őket!
Múltkor is nem ettem, nem ittam, csak pár kortyot, de már indulás után mindjárt éreztem, hogy menni kéne. Kibírtam, de nem volt könnyű...
És az nem kérdés, hogy menjek-vagy ne, havonta megyünk oda-vissza szüleimhez, nem először utazok a kettővel.
Csak kíváncsi voltam, ki mit tud kitalálni, hátha kapok valami ötletet, amire én nem gondoltam..
Szia!
vegyél egy olcsóbb használ hordozót (pl mai-tai), vagy egy babaerszényt, amit nagyon gyorsan, fél perc alatt fel tudsz tenni.
A nagyobb kézenfogva, a kicsi rajtad.
Én pisiltem úgy, hogy a pici rám volt kötve, jó nem egy leányálom, de jobb mint tartogatni. HA előre kötöd simán el tudod intézni a dolgot...
én is pisiltem már kenguruval. nem volt bonyolultabb, mint 9 hónapos terhesen:DDD
de ha ilyen gyakran utazol, biztosan ismerős vagy már a sofőröknek, szerintem nyugodtan megkérheted őket, hogy pillantsanak már rá a picire, a nagyot meg viszed kézenfogva. végülis 3 perc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!