Távolsági buszon utazol babáddal, és bekakil. Mit teszel?
Délelőtti órákban utazunk 5,5 órát, és kislányomnak aktuális a kaki akkor. Nem szeretném sem bennehagyni, sem hogy szagoljuk egész úton-és gondolom más sem örülne ennek. De a buszon tisztába tenni is elég büdi...
Hogy oldanád meg?
Mi júniusban mentünk busszal,3 óra az út.
Az ilyen buszok,mindig megállnak egy benzinkútnál,ahol tisztába lehet rakni.
Sajnos nekem a buszon kellett pelust cserélnem,de ilyen gyorsan még sosem csináltam.Előkészítettem egy zacskót és abba bele csomagoltam a pelust
Az én férjem buszsofőr, ő tuti megállna, persze nekünk most van kisbabánk, lehet egy idősebb nem érti meg, de 500 ft-ért tuti megáll az is.
Esetleg vigyél illatosítót, nem jut eszembe a neve, tudod amit az a kínai cuki kisfiú reklámoz (hű, de büdi van), az kis helyet foglal, és elég ha egyszer megnyomod.
Na, ilyenről sem hallottam még:-.) De már nincs időm megvenni... (itthom mindjárt megy ki az udvarra a kukába)
Nem gondolnám, hogy egy menerend szerinti távolsági busz megáll nekem egy benzínkúton 10 percet rám áldozva a menetidejéből..
Nekem az is megfelel, hogy amíg felszállnak, én leszállok és a padon is tisztába rakom, csak várjon meg.)
Meg a másik gondom,hogy közben mit csináljak a 2 éves lányommal. Egyedül sem merem hagyni a buszon-szerintem nem is maradna- lent meg félek, el akarna menni, vigyázni kéne rá...
De majd lesz valahogy:-) vagy marad a buszon tisztába rakás, végül is nem gyorsjárat, sok helyen megáll , ajtót nyit, szellőzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!