Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babát távolsági...

7 hónapos babát távolsági buszra miben viszel?

Figyelt kérdés
Autós hordozóba? Vagy hordozókendőbe? Viszont akkor a buszozás alatt az öledben van? Ti hogy mentetek? Másfél órás az út.

2012. ápr. 1. 23:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel sajnos nincsen biztonsági öv a legtöbb buszon, az autós hordozót kilőném. Én ölben utaztattam a lányom, alvásidőre időzítettem a buszozást. Mivel én eleve hordozom, volt nálunk kendő, amivel szépen letakartam magunkat, szopizott és minden gond nélkül elaludt. Sokat buszoztunk így.
2012. ápr. 1. 23:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy babakocsiban amibe belecsatolod vagy autós hordozó + babkocsiváz ha olyan a babkocsitok.
2012. ápr. 2. 00:00
 3/13 anonim ***** válasza:
20%
Sohasem értettem, hogy ekkora gyerekkel minek buszozni... Nyilván végszükség esetén, persze, de passzióból, családlátogatásból, minek? De tényleg, nem basztergából kérdezem.
2012. ápr. 2. 00:04
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Persze,nem _kell_. De ha a szülők messze laknak és nem tudnak "házhoz" jönni,vagy kocsi híján fontos családi eseményre kell menni, netán kirándulna a család,miért ne??? Attól, hogy gyerek érkezett a családba nem kell feltétlenül a senekünkön ülni. Ha a babás családnak nem okoz problémát, miért ne?
2012. ápr. 2. 00:08
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
Okéoké, de 7 hónaposan??? Egyáltalán 1 éves kora előtt? Én félteném nagyon. Meg kibírnám azt a pár hónapot...
2012. ápr. 2. 00:14
 6/13 anonim ***** válasza:
22%
Szopi, kaki, sírci, és mindezt egy buszon? Megbolondulnék.
2012. ápr. 2. 00:15
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Van gyereked:)? Nem piszkálásból kérdezem:)! Mitől félted? 7 hónaposan nem olyan kicsi már! Ha nem az influenza- szezon közepén kell utazni nem gáz szerintem.

7 hónaposan soksok baba naponta egyszer kakil, általában jól behatárolható időben, ha eszik mást is,nem csak anyatejet, az a "probléma" is megoldható. És mirét gondolod, hogy sírna? Egy órás út alatt simán lefoglalható egy gyerek nézelődéssel, könyvvel, akárnmivel, éf mint mondtam ha alvásidőre teszik az utazást megintcsak no problem:).

Kibírni azt a pár hónapot? mennyit? szerinted mikortól lehet utazni egy gyerekkel? Mert ha meg járni kezd, csak nehezebb lesz. Mi azóta vonatozunk, ott lehet járkálni de nekem spec. sokkal nehezebb mint mikor még elvolt az ölemben a buszon.

2012. ápr. 2. 00:22
 8/13 anonim ***** válasza:
45%

Jogos a kérdés: nem, nem lehet gyerekem, így nincs is. Köszönöm, hogy ezeket elmondtad, mert mindig elképedéssel figyeltem, ahogy ilyen piciségeket vonatoztatnak, buszoztatnak.

Báááár, az is igaz, hogy én akkor sem merném feltenni egy zárt közegbe a sarjam, ilyen kicsin, ha muszáj lenne. Nem tudom, miért, félteném én minden lappangó betegségtől, gyorshajtástól, stb. Akiket én láttam, azok egy idő után elég nyűgösek voltak, lehet, ezért maradt meg bennem "aggódós" élménynek az ilyen akció külső szemlélése.

2012. ápr. 2. 00:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Az első üléseken van biztonsági öv a legtöbb buszon, tehát akár az autós hordozó is megoldható. Ha nagyon nyűgös, kiveszed az öledbe, de ha viszel elég játékot, szerintem másfél órát "elbíbelődik" az ülésben is azokkal.
2012. ápr. 2. 08:17
 10/13 anonim ***** válasza:

épp a napokban utaztunk a babával buszon, mivel nálunk nincs vonatközlekedés, és a babkocsi nem fér fel a buszra, ezért kenguruban vittem, szépen elnézelődött majd elaludt, kicsit jobban hátra dőltem ő meg hasalt a mellkasomon. Az út kb. 1 órás volt.

A buszvezetőnek még felszálláskor mondtam, hogy hova megyek oda ültem mögé, folyamatosan figyelte, hogy jól vagyunk-e és leszállógombot sem kellett megnyomnom, mert szólt, hogy üljek csak addig még be nem áll a megállóba. Nagyon rendes sofőr volt.

2012. ápr. 2. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.