Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktátok ezt énekelni a...

Szoktátok ezt énekelni a gyermeketeknek? Szerintem agresszív?!

Figyelt kérdés

Csiga-biga dugd ki szarvadat, ha nem dugod összetöröm házadat.

Anyósom szinte csak ezt énekli a lányomnak, a mondókához tartozó mozdulatokat megtanította neki.

Aranyosnak aranyos hogy utánozza a lányom, de én pl soha nem énekeltem ezt gyerekkoromban, és nem is énekelte nekem senki. Nem tanítja agresszióra a gyereket szerintetek?

2012. márc. 31. 22:34
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

A kisvakondban volt a pucér pasi, vagy már egy másikban?

A kisvakond születéses része is jó, az sem takargatja a lényeget. :)

2012. ápr. 2. 21:51
 22/24 anonim ***** válasza:

Juj nee a Kis Vakondban én is láttam azt a pucér pasis részt.

Tök nyugisan néztük az unokatesóm 2 éves kisfiával, mikor az volt a mesében, őskori szinten kezdek megint élni, és a Kis vakond azzal az emberrel volt. No előbb a popsija látszott, de aztán megfordult, és komolyam mondom ott volt a f.sza, sőt még a zacsija is látszott, szőrös is volt :DDDD

Én csak ott lestem hogy te jóóó ééég!!! :DDD

De a kisfiú inkább a vakondot nézte :D Na de akkor is :D Még én éreztem magam kellemetlenül :D

2012. máj. 4. 14:53
 23/24 anonim válasza:

Nem, a gyerekdalok legfőképp nem agresszívak, hanem rossz sorsról szólnak.. pl. csiga-biga gyere ki, ég a házad ideki :D meg kertek alatt a ludaid megfagynak..

De azt, hogy (én) összetöröm házadat én biztos nem engedném, hogy megtanítság a gyerekemnek főleg a csigatörési mozdulatokkal. Én a csigákat a járdáról arrébb szoktam tenni, nehogy valaki rájuk lépjen...

Ha valaki ilyet énekelne a gyerekemnek, akkor én tövább énekelném, hogy ~én meg mérges leszek rád, ha összetöröd~

2012. júl. 30. 18:04
 24/24 anonim válasza:
Bocsánat a rossz helyesírásért.
2012. júl. 30. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!