Ti mernétek így autósülést venni?
Tegnap elmentem egy üzletbe.Nem kifejezetten baba bolt, hanem hipermarket.Volt ott egy biztonsági autósülés a következő paraméterekkel:
Fekete, dönthető, 5 pontos öve van de megvan a helye a biztonsági övnek is az ülés előtt amiből arra következtetek, hogy minimum 25 kg-ig jó.
Nincs szűkítő benne, amiből meg arra következtetetk, hogy nem 0 kg-tól, hanem inkább 9 kg-tól van.
A biztonsági öve kivehető és az ábrázolás megvan rajta, hogy hogyan kell bekötni 18 kg felett (tehát az autó saját övével).
A probléma:
A narancssárga matrica amin az ECR szabvány szerinti jelölés van le volt kaparva, mert valami okostojás, aki árazta, oda ragasztotta az árát.
A márkája Safety 1st, de konkrét modellt nem tudok, mert nem volt hozzá se papír, se használati mondom, még a matrica sem.
Egyébként beleültettem a lányom és tetszett neki, látszott, hogy kényelmesen ül benne, egyáltalán nem gagyi ülés.
A legfontosabb:3995 ft volt!
Egyrészt nem volt nálam elég pénz, másrészt előbb rá akartam keresni, hogy milyen, de Safety 1st ülésekről valamiért semmit nem találok a gugliban konkrét modell név hiányában gondolom.
A lányom 15 hónapos, 9,5 kg és most egy Nania Sp Driver ülésünk van amit szűknek találok neki és ez jóval szélesebb volt.
Ti meg mernétek így venni?
Van valakinek tapasztalata a Safety 1st ülésekkel kapcsolatban?
Köszi a válaszokat!
próbáld úgy beírni, hogy safety first autósülés, én így találtam róla infókat.
itt is van róla szó
Én még nem találkoztam 3995 Forintos gyermeküléssel a piacon.
Nem hagytál ki belőle egy számot?
Egyébként én alapból nem vettem gyerekülést a lanyomnak hipermarketben, mert egyrészt nincs ott szakértő (mint pl. egy baba boltban, aki naponta ilyenekkel is foglalkozik), másrészt én naivan nem értek hozzá. Mármint az ülésekhez.
A lányomnak 9-25 KG-s ülése van. Van benne fejszűkítő. Eddig csak olyan ülést láttam (9 kg-tól), aminek volt szűkítője. De lehet, hogy van szűkítő nélküli is.
Ha szét van kaparva az ECR tanúsítvány, akkor sem venném meg...
Én vennék Safety 1st ülést, de semmiképp nem hipermarketben! Egyszer én is néztem, és az ülésből félig ki volt szakadva a bizt. öv. Odahívtam egy eladót, hogy most ez mi, és közölte, hogy ennek nincs semmi baja. Mondtam neki, hogy "nem látja, hogy ki van szakadva az öv?", erre ő: "de csak félig". És otthagyott.
Úgyhogy én akkor határoztam el, hogy ha törik, ha szakad, én 1000%, hogy nem veszek hipermarketben ülést, csak szaküzletben.
Mindenkinek köszi, 3.-nak különösen.Meg is találtam az ülést, ilyen volt:
Szerintem tök jó :)
Hát még gondolkodom a dolgon, de remélem nem viszik el, mire végre pénzhez jutok :)
Utolsó darab volt, ma meg is vettem.Nagykanizsai Interspar.Nem tudom, hogy a többi Intersparban van-e ilyen, de szerintem érdemes megnézni, a kiárúsításos gyerekcuccoknál keresd :)
Egyébként az ülés hibátlan, bár az övek átrendezésével-használati hiányában-vért izzadtam, de megérte!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!