22/30 anonim válasza:
Bence egyértelműen! A fiamat is így hívják:))
A Dominik engem emlékeztet a Dominikára. Így hívják azt a ribancot, akiért a férjem elhagyott...
23/30 Knapp válasza:
Ha mindkettő tetszik nektek és nem akarjátok "tartalékolni" későbbre az egyiket, akkor lehet két utóneve is.
Aztán majd az élet eldönti, hogy melyikre hajlandó hallgatni! :)
(van olyan ismerősöm, aki 30 felett döntött úgy, hogy ő a 2. utónevét fogja használni)
27/30 anonim válasza:
Vesd el az előzőeket: legyen TAMÁS,kimondható, szép, nem kell aggódnia esetleges ragozástól, tökéletes. Gondolj bele az élet forgatagába, a megszólításba, Dominik bácsi, vagy Bence bácsi, nem szebb a Tamás? Ez csak egy egyéni vélemény, akit a szülei Máriának kereszteltek. A mai napig szenvedek nevemtől.
28/30 anonim válasza:
Szerintem a lényeg, megszületendő gyermekünk, és ebbe képzeljük bele magunkat, hogyan tudná viselni nevüket.
29/30 Ruskáné Melinda válasza:
Az én fiam Dominik.Természetesen lehet becézni,nem is értem,miért ne lehetne.Nem érdekel,hány gyerek van még ezzel a névvel,az én gyerekem egyedi és megismételhetetlen.A mi időnkben köpenyben jártunk iskolába,mégis mindenki más volt,miért skatulyáznánk be a név alapján?A szexuális áthallást inkább nem minősítem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!