Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig mostátok külön babáitok...

Meddig mostátok külön babáitok ruháit? Mennyi idős koráig?

Figyelt kérdés

2012. márc. 29. 10:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát én nem használtam színfogót és a farmerja megfogta a pelenkákat és néhány ruháját.:(((
2012. márc. 29. 15:19
 22/24 anonim ***** válasza:
21 hós lesz a kislányom és még mindig külön mosom. Hetente 1x simán összejön egy adag ruha.
2012. márc. 29. 15:28
 23/24 anonim ***** válasza:
A kérdező feltett egy kérdést. Kíváncsi volt, hogy ki mossa külön a baba ruháit és mennyi idős koráig. Erre lepontozzák azokat akik azt válaszolták,hogy együtt mossák a ruhákat. Könyörgöm!!!!! Had döntse már el mindenki, hogy hogyan éli az életét és mit, hogyan csinál!!!! Miért kell ítélkezni és lepontozni, ha nem úgy csinálja, mint mások, vagy az ősanyák!!! Komolyan mondom nem értem itt az embereket!!! Az életben nem találkozom ilyen rosszindulattal, mint itt. Miért kell egy ilyen kérdésnél lepontozni??? Akik ezt tették válaszoljanak, mert kíváncsi vagyok. (itt nem a pontozásról van ám szó, csak a rosszindulattal)
2012. márc. 30. 08:38
 24/24 anonim ***** válasza:
szerintem en amig velem elnek majd a gyerekeim kulon fogom mosni a ruhaikat, ha nem is mindent,a fehernemut, torolkozoket, agynemut az 100%. egyenlore csak egy 2 evesem es egy pocaklakom van, de a kislanyom ruhai, torolkozoje, agynemuje kulon mosodik, a mi ruhaink kulon.
2012. aug. 4. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!