Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor csak tápszert ettek a a...

Mikor csak tápszert ettek a a babáitok, akkor hogy oldottátok meg az etetést kiránduláskor, utazáskor?

Figyelt kérdés
1 hónapos ikerlányaim vannak, és kell majd mennünk egész napos vizsgálatokra velük, de nem tudom, hogy a tápszert hogy vigyem nekik az útra, hogy melegítsem stb...
2012. márc. 22. 11:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Termoszba tegyél forralt vizet, egy palackba hűtött vizet, és lezárható cumisüvegbe (nekünk a nuk ilyen volt) készítsd be a tápszerport (vagy tedd adagolódobozba, vagy ha dobozos, azt is viheted). Amikor éhesek, akkor készítsd el frissen, csak ráöntöd a megfelelő mennyiségű vizet és összerázod. mikor kicsi volt a fiam, mi így csináltuk.
2012. márc. 22. 12:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én termoszban szoktam vinni forró vizet egy üvegben pedig hideget,ezt össze tudom keverni a megfelelő hőre,tápszert pedig egy kisebb dobozban viszem,úgyhogy kb kiszámolom hány kanállal kell és annyit teszek bele.Nekem jobb ötletem nem volt még,kiváncsi vagyok én is hogy mások hogy oldják meg.
2012. márc. 22. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerü.

Habár ikreknél dupla adag....

Nekem van (és szerintem ikreknél elengedhetetlen) ilyen táskám. Habár minden cumisüveg aventes mert azoknak olyan a tetejük, hogy ha fejre állnak sem csöpögne, mert a kupak teljesen zár.

ezen a képen jól látszik, hogy teljesen zár.

[link]

itt pedig a dupla melegentartó táska, amibe 2 nagy cumisüveg fér. 1 hós babáknak talán még elég két kicsi üveg is.

[link]

szóval vittem a táskában lefözött forró vizet kimérve pont mennyiségre. majd van ilyen tejpor adagolom. mindenfakba egy cumisüvegnyi mennyiséget raktam.

[link]

mikor megéhezett a baba, akkor csak össze öntöttem a kettöt és már meg is volt a friss meleg tápszer.

èn rengeteget repültem, utzatunk autóval, városba barátokkal találkoznbi stb... szóval kellett a tápszert vinnem minden felé.

2012. márc. 22. 12:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik vagyok.

termoszos dologgal az a baj, hogy viszel cumisüveget+termoszt+tápszeres dobozt és neked még ikerkre is kell vinned, nekem ez már túl sok lenne. De ha a cumisüvegben viszed a forróvizet arra kell figyelned, hogy csöpögés mentes legyen a cumisüveg, pl Nuk-s erre nem alkalmas.

2012. márc. 22. 12:15
 5/10 anonim ***** válasza:

off: Utólsó...

Nekünk Nuk-os üvegünk /üvegeink vannak,soha egy csepp sem szökött el belőlük...

2012. márc. 22. 12:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, első körben én is termoszos megoldásra gondoltam, de mint írtad Harmadik, úgy ikrek esetén túl bonyolult lett volna. Ezeket a dolgokat hasznosnak tartom, nem tudtam hogy létezik ilyen (melegen tartó táska, tápszeradagoló) mindenképp be fogom őket szerezni! :)

Esetleg másnak más megoldás, ami bevált?

2012. márc. 22. 12:27
 7/10 anonim ***** válasza:

5-s lehet akkor csak a mienk csöpögös.

ilyenünk volt, doktornéninél kaptuk ajándékba

[link]

de nekem mindig tele lett a kupak. habár én a dobjunk mindent a táskába típus vagyok.

az aventesnál csak arra kell figyelni hogy tüzforró vízet raksz a cumisüvegbe akkor kinyomja a túlnyomás a vizet mindenképpen, így pár percet várni kell míg rácsavarod a tetejét.

2012. márc. 22. 12:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Én bárhová megyek ott megkérek valakit,hogy melegítsék fel a vizet.szinte mindenhol van mikro.vagy,ha kocsival megyek,akkor már vettem melegítőt (szivargyújtósat)5perc alatt meleg és ennyi.tápszert,meg tápszeradagolóba.ennyi.
2012. márc. 22. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Off: A Nuknak van egy belső zárókupakja, amit a cumi lecsavarása után illeszthetsz bele, majd ha etetésre kerül a sor, ki kell venni, nekem így sosem csepegett.

Még egy ötlet: ha egy-egy alkalmomról van szó, lehet kapni patikában folyékony tápszert is, azt csak melegíteni kell, és talán kevesebb helyet foglal.

2012. márc. 23. 13:41
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm még egyszer a válaszokat!

Majd kitapasztaljuk, hogy számunkra melyik a legideálisabb! :)

2012. márc. 25. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!