Mikor csak tápszert ettek a a babáitok, akkor hogy oldottátok meg az etetést kiránduláskor, utazáskor?
Nagyon egyszerü.
Habár ikreknél dupla adag....
Nekem van (és szerintem ikreknél elengedhetetlen) ilyen táskám. Habár minden cumisüveg aventes mert azoknak olyan a tetejük, hogy ha fejre állnak sem csöpögne, mert a kupak teljesen zár.
ezen a képen jól látszik, hogy teljesen zár.
itt pedig a dupla melegentartó táska, amibe 2 nagy cumisüveg fér. 1 hós babáknak talán még elég két kicsi üveg is.
szóval vittem a táskában lefözött forró vizet kimérve pont mennyiségre. majd van ilyen tejpor adagolom. mindenfakba egy cumisüvegnyi mennyiséget raktam.
mikor megéhezett a baba, akkor csak össze öntöttem a kettöt és már meg is volt a friss meleg tápszer.
èn rengeteget repültem, utzatunk autóval, városba barátokkal találkoznbi stb... szóval kellett a tápszert vinnem minden felé.
Harmadik vagyok.
termoszos dologgal az a baj, hogy viszel cumisüveget+termoszt+tápszeres dobozt és neked még ikerkre is kell vinned, nekem ez már túl sok lenne. De ha a cumisüvegben viszed a forróvizet arra kell figyelned, hogy csöpögés mentes legyen a cumisüveg, pl Nuk-s erre nem alkalmas.
off: Utólsó...
Nekünk Nuk-os üvegünk /üvegeink vannak,soha egy csepp sem szökött el belőlük...
Köszi a válaszokat, első körben én is termoszos megoldásra gondoltam, de mint írtad Harmadik, úgy ikrek esetén túl bonyolult lett volna. Ezeket a dolgokat hasznosnak tartom, nem tudtam hogy létezik ilyen (melegen tartó táska, tápszeradagoló) mindenképp be fogom őket szerezni! :)
Esetleg másnak más megoldás, ami bevált?
5-s lehet akkor csak a mienk csöpögös.
ilyenünk volt, doktornéninél kaptuk ajándékba
de nekem mindig tele lett a kupak. habár én a dobjunk mindent a táskába típus vagyok.
az aventesnál csak arra kell figyelni hogy tüzforró vízet raksz a cumisüvegbe akkor kinyomja a túlnyomás a vizet mindenképpen, így pár percet várni kell míg rácsavarod a tetejét.
Off: A Nuknak van egy belső zárókupakja, amit a cumi lecsavarása után illeszthetsz bele, majd ha etetésre kerül a sor, ki kell venni, nekem így sosem csepegett.
Még egy ötlet: ha egy-egy alkalmomról van szó, lehet kapni patikában folyékony tápszert is, azt csak melegíteni kell, és talán kevesebb helyet foglal.
Köszönöm még egyszer a válaszokat!
Majd kitapasztaljuk, hogy számunkra melyik a legideálisabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!