Anyukak, mi a babaitok csillagjegye?
Inkabb arra vagyok kivancsi,ahol tobb csemete van,mas mas csillagjeggyel...hogyan vinyoszulnak egymashoz a gyerekek/babak?
Csak normalis valaszokat kerek :)
Én Skorpió vagyok, a párom Oroszlán, a lányunk meg Bak:)
Ha előjön a lányomból az egyénisége, akkor mindkettőnket5 ki tud akasztani rendesen.Kistesó még nincs, így erről nem tudok nyilatkozni, de pl anyukám is Bak és kenyérre lehet kenni:)Meg mindkét unokaöcsém is kezelhető, pedig ők is mindketten Bakok:)Az sem mindegy szerintem, hogy lány vagy fiú a gyerek, mert akkor a személyiségük is más, hiába ugyanaz a csillagjegyük.Na meg az aszcendens sem mindegy:)
Az én aszcendensem halak, így én tök nyugodt skorpió vagyok.De ismerek Skorpiót skorpió aszcendenssel, hát meg tudnám folytani egy kanál vízben :)
Csak egy fiam van, ő oroszlán, oroszlán aszcendessel.
De nagyon illik rá, igazi kiskirály, már próbálgatja a körmeit, amúgy nagyon érzékeny, önérzetes, van benne valami, amitől az emberek valamiért "behódolnak" neki, pedig semmit sem csinál, csak ránéz az emberre a nagy kék szemeivel, és mindenki csinálja, amit ő mond:)
Nyilván mi nem, de nálunk is próbálkozik:)
Szoktam mondani, h vagy valami egetverő szélhámos lesz, vagy sokra viszi...
Már egész kicsinek látszódott, h csak és kizárólag észérvekkel lehet meggyőzni, se büntetéssel, de szidással nem lehet rá hatni.
:).
En Merleg vagyok,parom Skorpio,kisfiunk(16 hos)szinten merleg...igy alakult,nem neztem a varhato csillagjegyet,amikor belefogtunk a babaprojektbe.
Nem is vagyok az az asztro,meg mittomen milyen hokuszpokuszok hive egyaltalan,de egy ideje-nem tehetek rola-talalkozom egy emberrel,es egybol a csillagjegye erdekel(persze nem kerdezem meg :P).Olyan idegesito ez a tulajdonsagom,utalom!!!
Most tesot tervezunk,es akarva akaratlanul figyelembe veszem a varhato horoszkopot...csak meg nem silabizaltuk ki,hogy akkor melyik is legyen az.
Olyan hulye vagyok.
Fiamat imadom,es soha nem jut eszembe,hogy O pl.Merleg,es tudom,hogy barmilyen csillagjegye is legyen a tesonak,ot is imadni fogom:)))
Kos,rák és szűz. Imádják egymást,bár a szűz jegyű még csak 5 hónapos :-)
A két nagy néha civakodik,mint egy gyerek,de a rák (2,5 éves) megvédi a kos-t (lassan 5 éves) ,nagyon ragaszkodik hozzá.
A kos érzékenyebb,csajosabb. A rák fiúsabb,bulisabb. Ezek után nem gondolná az ember,hogy 2 ennyire eltérő személyiség mennyire jól kijön! :-)
Tudom,hogy majd a szűz jegyű is "csapat tag" lesz!
Nővérem kos,a két bátyám (5 év korkülönbség van a két fiú közt) oroszlán,én pedig szűz vagyok. A viszonyom a kos nővéremmel... mint a barátnők :-) Nincs titok, pedig 12 év van köztünk! Nagyon ragaszkodunk egymáshoz! A kisebbik oroszlán bátyámmal is olyan szinten vagyok,mint nővéremmel. A nagyobb oroszlánnal pedig kicsit "idegenek" vagyunk,nem igen beszélünk,de amikor kisebbek voltunk,akkor folyamatosan játszott velem,mindig a lábamnál fogva lógatott,forgatott körbe,csiklandozott :-)
Amikor kicsik voltunk,akkor a két nagy,a kisebbik bátyámat sűrűn piszkálta- ami nem a csillagjegyek számlájára írható,mert a rák a nagyobb oroszlánnal elválaszthatatlan párost alkotott! Bennük volt "nagy testvér szindróma" (én vagyok a nagy,az erős,te vagy a kicsi,gyenge). Amúgy amikor épen nem piszkálták,akkor szerették,de nagyon!!
Bocsi,ha hosszúra sikeredett! :-)
Üdv:3 lányos
Én és a párom skorpiók vagyunk , a fiunk oroszlán, de már most nagyon észre lehet venni rajta bizonyos a jegyre jellemző tulajdonságokat, az aszcendense nyilas, ezáltal viszont halál nyugodt baba.
Én egyébként mindig mérleg babára vágytam imádom a mérlegeket :-)
Kedves első egyébként az aszcendensem is skorpió, nem értem mi a baj a dupla skorpióval tök jó fejek vagyunk :-O
Első vagyok, bocs az offért :)
Utolsónak:nincs semmi baj veletek,biztos tényleg nagyon jó fejek vagytok , mint írtam is, ez sok minden függvénye.Lehet, hogy én vagyok az egyetlen akinek futkos a hátán a hideg attól a bizonyos embertől aki ilyen csillagzat alatt született, de az konkrétan Ő.
Lehet, hogy pl Veled (mivel tök jó fej vagy), tök jó barátnők lennénk, ki tudja!? :D
Én Rék, férjem Oroszlán, kislányunk Halak. Nekünk elég sokat kell dolgoznunk a kapcsolatunkon, mert tűz és víz :)) De sok beszélgetéssel mindent meg tudunk oldani. Mivel a vizes jegyhez vizes jegy illik, azok jól kijönnek, így nagyon örültem, h a kislányom Halak lett. Nagyon jó baba, kis nyugodt, minden illik rá.
Mondjuk az sem jó, ha valaki tök egyforma, mint pl. én és anyukám: Rák-Rák. Életünk során volt jó néhány összetűzésünk, a makacsságunk, sértődékenységünk miatt elég nagy összeveszések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!