Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak, mi a babaitok csillag...

Anyukak, mi a babaitok csillagjegye?

Figyelt kérdés

Inkabb arra vagyok kivancsi,ahol tobb csemete van,mas mas csillagjeggyel...hogyan vinyoszulnak egymashoz a gyerekek/babak?

Csak normalis valaszokat kerek :)

2012. febr. 27. 14:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyfiam Nyilas, lányom Nyilas (1 nap eltéréssel van a szülinapjuk), sok a konfliktus közöttük, mert nagyon hasonló a természetük, csak a nemük más -:).

A legkisebb Oroszlán, egymással nagyon jól kijönnek, bár a kicsi már most ”uralkodik” mindenki fölött…

2012. febr. 29. 12:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én ikrek, apa oroszlán, kisfiunk mérleg, kislányunk bika.

Hát mit ne mondjak, vannak nézeteltérések a gyerekek között. A fiú 4 éves lesz, a lány 1 múlt, 2,5 év a korkülönbség közöttük. Mindegyikük iszonyat akaratos, mindent maguknak akarnak, már ott tartunk, hogy a 14 hónapos csajszi nekimegy a nagynak a játékaiért. De mindezek mellett nagyon imádják egymást. Reggel, ébredéskor amikor meglátják egymást, mind a kettő úgy vigyorog a másiknak, mintha éppen kifosztottak volna egy édességboltot. Ölelik egymást, a nagy egyfolytában azt mondogatja, hogy úgy szeretlek kistesóm, a kicsi pedig a saját nyelvén mondja a magáét.

2012. jún. 25. 15:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én Halak, Apa Rák. A lányom a angyobb, ő Rák, Bak aszc., a fiam Szűz, Szűz aszc. Nagyon jól kijönnek, imádják egymást.
2012. jún. 25. 15:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, a lányomat oroszlánnak vártuk, de előbb jött 1 héttel (Rák lett), így 4 óra híján majdnem Oroszlán...azért ez meglátszik rajta :)
2012. jún. 25. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Én skorpió vagyok,párom is,kislányunk is..így sikerült.imádjuk egymást oda-vissza mindegyikünk.:-)
2012. jún. 25. 17:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Nálatok, kérdező?
2012. jún. 25. 17:25
 17/19 A kérdező kommentje:

En Merleg vagyok,parom Skorpio,kisfiunk(20 hos)szinten merleg.

Koszonom mindenki valaszat,aranyosak vagytok :)

2012. jún. 25. 18:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
a csaladunkban mindenki oroszlan, ferjem, en, kislanyom (szulinapomon szuletett) hat tipikus oroszlan...a tesoja meg csak tegnap jelent meg csik formajaban a terhessegi teszten, de szerintem maris utalja ot a kiscsaj mert le kell mondania a cicirol miatta! (persze nem mondogatom neki nem kapsz tobb cicit mert jon a teso, csak megis lelkiismeret furdalasom van h nem szophatott amig akart) a kisbabam februarban fog megszuletni, meg nem is neztem meg mi a csillagjegye...
2012. jún. 25. 18:35
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nyilas, apa vízöntő, kisfiam pedig skorpió. Én nagyon féltem, hogy mi lesz, mivel a húgom skorpió és egy borzalmasan önfejű csajszi. Már gyerekkorában is ment a feje után és most is. Aztán utólag meg megbánja, hogy nem hallgatott senkire.

Féltem, hogy a fiammal is ez lesz majd. Igaz, még csak 20 hónapos, de egyelőre jól kijövünk. :) Nyugodt, vidám, szófogadó (ésszerű kereteken belül) kisfiú. Remélem így is marad. Jó lenne egy mérleg tesó. :) Én is szeretem a mérlegeket!

De bármi lesz is, imádjuk majd!!

2012. jún. 25. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!