Anyukak, mi a babaitok csillagjegye?
Inkabb arra vagyok kivancsi,ahol tobb csemete van,mas mas csillagjeggyel...hogyan vinyoszulnak egymashoz a gyerekek/babak?
Csak normalis valaszokat kerek :)
Nagyfiam Nyilas, lányom Nyilas (1 nap eltéréssel van a szülinapjuk), sok a konfliktus közöttük, mert nagyon hasonló a természetük, csak a nemük más -:).
A legkisebb Oroszlán, egymással nagyon jól kijönnek, bár a kicsi már most ”uralkodik” mindenki fölött…
Én ikrek, apa oroszlán, kisfiunk mérleg, kislányunk bika.
Hát mit ne mondjak, vannak nézeteltérések a gyerekek között. A fiú 4 éves lesz, a lány 1 múlt, 2,5 év a korkülönbség közöttük. Mindegyikük iszonyat akaratos, mindent maguknak akarnak, már ott tartunk, hogy a 14 hónapos csajszi nekimegy a nagynak a játékaiért. De mindezek mellett nagyon imádják egymást. Reggel, ébredéskor amikor meglátják egymást, mind a kettő úgy vigyorog a másiknak, mintha éppen kifosztottak volna egy édességboltot. Ölelik egymást, a nagy egyfolytában azt mondogatja, hogy úgy szeretlek kistesóm, a kicsi pedig a saját nyelvén mondja a magáét.
En Merleg vagyok,parom Skorpio,kisfiunk(20 hos)szinten merleg.
Koszonom mindenki valaszat,aranyosak vagytok :)
Én nyilas, apa vízöntő, kisfiam pedig skorpió. Én nagyon féltem, hogy mi lesz, mivel a húgom skorpió és egy borzalmasan önfejű csajszi. Már gyerekkorában is ment a feje után és most is. Aztán utólag meg megbánja, hogy nem hallgatott senkire.
Féltem, hogy a fiammal is ez lesz majd. Igaz, még csak 20 hónapos, de egyelőre jól kijövünk. :) Nyugodt, vidám, szófogadó (ésszerű kereteken belül) kisfiú. Remélem így is marad. Jó lenne egy mérleg tesó. :) Én is szeretem a mérlegeket!
De bármi lesz is, imádjuk majd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!