Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bababörzén miket lehet árulni?

Bababörzén miket lehet árulni?

Figyelt kérdés
Játékot,cipőt,kismamaruhát is lehet?És még valami,ha kicsinek találom az asztalt akkor pl egy táska lehet az asztal alatt amiből folyamatosan tudom pótolni az eladott dolgokat?Biztos bután hangzik,de most megyek először és rengeteg babacuccom van. :)

2012. márc. 27. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Mondent lehet árulni ami gyerekruha,kismamaruha,játék stb...

Általában elég kicsi az asztal.Ha telezsúfolod meg se fogják nézni én legalábbis mindig így jártam.Ha viszont bérelsz mégegyet nem biztos,hogy visszajön az ára,Én már régóta börzétek,de az utóbbi időbe inkább feltöltögetem a netre,mert nem éri meg árulni.Mindenkinek szinte ingyen kell minden.Van amelyik börzén megengedik a bőröndöt az asztal előtt,van ahol nem,mert útba van s még meg is bűntetnek.Melyik bőrze a nagy BNV-s??????

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 27. 16:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak egy városi börzére/orosházi/

Vinnék babahordozót is,ami ugye már az asztal felét el is foglalja.

2012. márc. 27. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk (Isaszeg) kicsi bababörze szokott lenni, a szervezők nem szólnak bele, hogy mit árulsz. Itt minden van, babaruha, kismamaruha, játék, babaápolási kellék, babakocsi, cipő....Van, aki kihoz egy állványt és vállfára teszi a szebb-jobb darabokat.

Sokan tesznek nagy táskát, kosarat az asztal alá, és onnan töltik újra a készletet, csak ezzel az a baj, ha valaki egy fajta ruhát keres, lehet, hogy azt is elvinné, ami a táskádban van, de mivel nem látja, nem viszi.

2012. márc. 27. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok...

Még olyat is szoktak, hogy egy nagy táskába vagy kosárba egységáras darabokat tesznek pl. 200 Ft-osokat és akkor aki akar, az túrhat. :)

2012. márc. 27. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha városi börze,akkor talán megtudod oldani a bőröndöt.És vogyél egy állványt hátha magad mellé be tudod tenni és ott átláthatóbbak a ruhák.
2012. márc. 27. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!