Ciki vagy nem ciki bababörzén árulni a kinőtt szép ruhácskákat?
kinek mi a véleménye erről?
Mi nem szeretnénk kistestvért a kincsünknek,úgyhogy teljesen fölöslegesek a ruhácskái,a plusz bevétel meg mindig jól jön!
Szia!
Nekem kicsit ciki volt, tudtam eladni, de sokan voltak, akik fitymálták a kisfiam amúgy gyönyörű ruháit. Vittem játszósakat is, magamból indulva ki, h a játszósakat turizom, meg börzéken szerzem be, szóval azokat meg igen furán nézték. Végülis egész jó üzlelt csináltam, és utána már nevetni is tudtam azokon a kismamákon, akiknek nem kellett nálam 20-50 Ft-ért a bady v rugi, h majd vesznek állati drágán, és majd a csemete összekakilja, összehányja, akkor majd eszükbe jut, h milyen jó is lett volna, ha olcsón vették volna:)
Sok sikert az eladáshoz, ügyes legyél:)
akkor próbálkozom a bababörzével!
köszi mindenkinek!!!!!!:)
Szerintem egyáltalán nem ciki.Én szinte mindig ott vásárolok,jó minőségű termékeket!Mindig megcsodálják a fiamat,hogy milyen jó cuccai vannak!Ráadásul amióta játszóterezünk azóta meg dupla mennyiségű ruha kell!
Áruld nyugodtan,és sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!