Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ciki vagy nem ciki bababörzén...

Ciki vagy nem ciki bababörzén árulni a kinőtt szép ruhácskákat?

Figyelt kérdés

kinek mi a véleménye erről?

Mi nem szeretnénk kistestvért a kincsünknek,úgyhogy teljesen fölöslegesek a ruhácskái,a plusz bevétel meg mindig jól jön!

2009. szept. 2. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki!!! Semmi égő nincs benne! Én megmondom őszintén el szoktam menni a börzékre vásárolni, nekem az sem ciki! :) De ha Te kellemetlennek érzed, akkor hirdesd a interneten (teszvesz vagy vatera), az személytelenebb.
2009. szept. 2. 20:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki!
2009. szept. 2. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi is szoktunk venni is, és eladni is. A feleségem beárazza a dolgokat, és én árusítom, ő meg addig elmegy vásárolni! Sajnos mindig deficites a vállalkozás, mert kb. kétszer annyit vásárol, mint amennyit kiárusítunk.
2009. szept. 2. 20:10
 4/11 A kérdező kommentje:
:) köszönöm mindenkinek a választ!
2009. szept. 2. 20:16
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Nekem kicsit ciki volt, tudtam eladni, de sokan voltak, akik fitymálták a kisfiam amúgy gyönyörű ruháit. Vittem játszósakat is, magamból indulva ki, h a játszósakat turizom, meg börzéken szerzem be, szóval azokat meg igen furán nézték. Végülis egész jó üzlelt csináltam, és utána már nevetni is tudtam azokon a kismamákon, akiknek nem kellett nálam 20-50 Ft-ért a bady v rugi, h majd vesznek állati drágán, és majd a csemete összekakilja, összehányja, akkor majd eszükbe jut, h milyen jó is lett volna, ha olcsón vették volna:)

Sok sikert az eladáshoz, ügyes legyél:)

2009. szept. 2. 20:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki! Én veszek használt ruhákat, eladni még nem fogom ugyan, mert szeretnénk tesót, de ha ellenkező nemű lesz én is eladom. Neked jól jön a bevétel, másnak meg szüksége van az olcsó, de szép rucikra. Én is ajánlani tudom a teszveszt ha cikinek tartod a börzét.
2009. szept. 2. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem ciki!
2009. szept. 2. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Már miért lenne ciki?...
2009. szept. 2. 21:15
 9/11 A kérdező kommentje:

akkor próbálkozom a bababörzével!

köszi mindenkinek!!!!!!:)

2009. szept. 2. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki.Én szinte mindig ott vásárolok,jó minőségű termékeket!Mindig megcsodálják a fiamat,hogy milyen jó cuccai vannak!Ráadásul amióta játszóterezünk azóta meg dupla mennyiségű ruha kell!

Áruld nyugodtan,és sok sikert kívánok!

2009. szept. 3. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!