Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki szokott bababörzén árulni,...

Aki szokott bababörzén árulni, az mennyit keres ott?

Figyelt kérdés
Jártok rendszeresen? 1-1börze alakalmával mennyit kerestek? Mennyi volt a legnagyobb bevétel? Milyen áraitok vannak? Börzén jobban megéri eladni a cuccokat mint az interneten?
2011. nov. 22. 16:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Várost is irjatok légyszi.
2011. nov. 22. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hol van. Megyeszékhelyen nagyon jó, kisebb városokban tűrhető, falu esetében rossz. Ha nagyon szépek a ruhák, akkor sem adhatod sokért, mert biztos lesz olyan, aki csak szabadulni akar a kinőtt ruháktól, és majdnem fillérekért adja. Én egyszer árultam kis településen, 0 Ft-ot kerestem, inkább vásároltam. Kisvárosban lakunk (Jász-Nagykun-Szolnok megye), és igaz hogy nem vittem sok ruhát, de 5000 körül volt a haszon. Sajnos annyira nincs pénz manapság, hogy inkább a pár száz forintos ruhákat keresik, pl: pulcsi 2-300/db, nadrág, max. 500 Ft, body 150-300/db.

A jófogáson is eladtam sok ruhát. Ha csomagban rakod föl, akkor nagyon jó árat kell kitalálnod. Én előtte felmérem az árakat, és ahhoz viszonyítok. A netes eladásnál sokat kell mérni, e-mailekre kell válaszolni, postázni kell, de nekem megéri. Ikreim vannak, és csak gyűlnek a ruhák, de legalább amit eladok, azért tudok venni újakat. Míg itthon vagyok, kikapcsolódásként fogom fel. Adtam be bababizományiba is ruhákat, de lassan 2 hónapja semmi nem kelt el, pedig szépek és nem drágák.

Tárgyakat jobban el lehet adni, pl: csecsemő mérleg, baldachin, hordozó.

A börzén pozitívum, ha kupacokba rendezed a ruhákat, és jól láthatóan kiírod, mi mennyibe kerül.

Remélem, segítettem.

2011. nov. 23. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm.

Én is Szolnok megyében lakom :)

2011. nov. 24. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, arra voltál kíváncsi, aki árul... Én a másik oldalon vagyok eddig, a vásárlóin. (Szintén JNSZ megye.)Szoktam börzékre járni! Több ismerős anyuka is. Jobban szeretjük azokat az árusokat, ahol átlátható a termék, mivel van olyan, hogy az elején gyorsan végigszaladunk, és első körben csak a legfontosabb termékre koncentrálunk (pl. csizma, vagy overál).Attól, hogy használt dolgokat veszünk, nem az elhasználtat keressük.(van, aki csodálkozik, hogy az agyonhasznált, koszosan kirakott csizma miért nem érdekel).Ha a nagyobb börzén jó a forgalma egy egy árusnak, akkor több tízezer ft-ot is meg tud keresni.
2011. nov. 25. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam nagy tételben árulni (teehát nem kereskedő vagyok),csak akinőtt ruháinkat.Most fogyott el a kisebb méretűek.Ezután jönnek majd a nagyobbak.De kb 20 és 30 eft között mindig árulok.Az olyan ruhát, amit már én sem vennék mega a szeretetszolgálatnak adok.
2011. nov. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!