Szerintetek egy baba megérzi, hogy ha tervezett baba vagy
csak úgy besikerül?
ha nem veteti el a besikerült gyereket akkor attól fogva nyilván várta az érkezését nem??Mostanában divat ez a nagy babaprojekt .Szerintem a mi generációnk 80% BESIKERÜLT GYEREK:))
2012. márc. 27. 18:21
Kérdező, azt azért leírod, miből gondolod hogy csak megjátsszák, hogy szeretik a gyereket de valójában nem?
2012. márc. 28. 12:04
Figyelj! A teherbeeséstől a szülésig 9 hónap telik el. Ezalatt bőven van ideje hozzászokni a gondolathoz annak is, aki nem kifejezetten akkor szeretett volna babát vállalni, vagy éppen egyáltalán nem is akart. A szíve alatt hordozta, érezte a jelzéseit, a mocorgását, és a hormonok nem csak a testét, hanem a szívét, lelkét is megváltoztatták a baba születéséig. Nyugodj bele, hogy az ismerőseid valóban nagyon boldogok a babával! Sőt, akár még örülhetnél is neki, hogy ezt látod!:)
2012. ápr. 28. 19:54
a kérdésre válaszolva a tanulmányaim és tapasztalatom alapján alapvetően a szülő hozzáállása meghatározó. az a baba, akit terveznek ezoterikus szemszögből, már a fogantatás pillanatától biztonságban érzi magát, mert a szülei hívják az életre..akik úgymond becsúsznak, de a szülők ugyanúgy örülnek, azok a babák is szintén boldogok. ha tervezett vagy nem tervezett és a szülők kételyek, negatív érzések között várják, azok a babák ezt érzik és hatással van a fizikai, érzelmi, kognitív képességeiknek a fejlődésére.
Ha úgy gondolod ez a pár igazán nem szereti ezt a babát, csak megjátszák, akkor előbb-utóbb ez úgyis látszódni fog a gyermeken, viselkedésén mindenképpen ki fog jönni. Ritkán hallani arról, hogy valaki ne szeresse a gyerekét, biztos vagy ebben vagy csak feltételezed?
2012. ápr. 28. 20:09
Én egy "becsúszott" gyerek voltam, de ebből soha, semmit nem éreztem. Van két nővérem, és utánuk elég nagy korkülönbséggel születtem én. Mikor a szüleim megtudták, hogy úton vagyok, akkor erősen gondolkoztak azon, hogy elvetetnek, de akkoriban ez nem volt egy könnyen kivitelezhető dolog. Akkor bizakodtak benne a szüleim, hogy 2 lány után esetleg születik egy fiuk. Hát ez sem jött be :) DE én ebből soha semmit nem éreztem. A szüleim nem is akarták, hogy én erről tudjak, aztán persze a családon keresztül a fülembe jutott. De ennek ellenére én ugyanúgy szeretem, tisztelem a szüleimet, soha nem érzékeltették velem azt, hogy ők engem nem akartak, becsülettel, szeretetben neveltek fel a nővéreimmel együtt. És biztos vagyok benne, hogy az a szeretet amit tőlük kapok, az teljesen őszinte.
2012. ápr. 28. 21:12
Köszönöm, hogy ezt leírtad, utolsó! Nekem segítettél vele...
2012. ápr. 29. 15:26
17/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó kettő hozzászóló ÉRTI hogy mire gondoltam és köszönöm szépen Nektek! :)
Mindenki más is értette, csak nem köntörfalazott, hanem egyből kimondta a véleményét. Hülye kérdésre én sem szoktam "cukiskodva válaszolni"? hanem megmondom az ŐSZINTE véleményemet, ami ezúttal az, hogy hogy a "kérdésedben" leírt feltételezés, hogy "tök gáz sztem és úgy csinálnak, mintha teljes szívből szeretnék meg stb." egy pokoli ostoba ember gondolkozását tükrözi.
Értem a "kérdésed", csak nem értek vele egyet, és rosszindulat csöpög belőled ostobasággal vegyesen. Bocs, ha nem válaszolok úgy, mint óvónéni hülyepistikének az oviban.
2012. máj. 1. 19:30
19/19 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy "cukiskodva" kell válaszolni????? Nem kell belemagyarázni azt ami nincs, Miss. Igazságosztó
Kapcsolódó kérdések: