Masnak is van ilyen zsembes babaja?
Figyelt kérdés
7 honapos a kisfiam es folyamatosan zsembeskedik, panaszkodik, kiabal, nyoszorog. Jatek kozben, a kezemben, semmi sem jo neki reklamal mindenert. Nincs semmi baja tudom, ilyen a termeszetete. Lehet ez ellen egyaltalan tenni vmit? Szetmegy a fejem az egesz napos panaszaradattol.2009. jún. 14. 18:56
1/7 anonim válasza:
dettó
9 hónapos
én sem tudok rájönni, mi baja, szerintem sincs semmi, ilyen a mentalitása, de valóban nagyon nehéz dolog ez
:)))
2/7 anonim válasza:
ÓÓÓÓ, majd ha beszélni kezd úgy igazán..még egy év!!!! lehetséges,hogy sírós, nyűgölődős voltál terhesen? Nálunk szerintem ez a baj...:( Talán többet kellene kimozdulnotok, neked is jobb a friss levegőn más anyukákkal találkozva...meg az is lehet más elfoglaltság kellene a babádnak. Szoktatok zenét hallgatni? táncolj neki, vagy vele esetleg valéami csörgő-zörgőt kellene a kezébe adni :)
3/7 anonim válasza:
Azt se felejtsük el, hogy imádják a saját hangjukat. Lányom 6 hónapos, de be nem áll a szája egész nap.Magyaráz, kiabál, sikít, dörmög még evés közben is(gondolhatjátok:).Most is skálázik.
4/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele olyan sokat,főleg ne szórakoztasd,mert soha nem fogja abbahagyni a nyűglődést,Neki is kellene egy kicsi egyedüllét.Eleinte nehéz kibírni,de pár nap után jobb lesz.Három gyermek után tapasztalat.
5/7 anonim válasza:
7hósan voltam már ugy, hogy áááá!!!nyöszi-morgi meg amit akarsz...anyunak mondtam, mikor itt voltak épp, hogy őszintén kezd idegesiteni ez a folytonos nyüglődés, hiába játszom vele. Sehol nem jó, semmi sem jó neki....anyu először annyit mondott:fogalmad sincs, milyen az a gyerek, aki meg folyamatosan bömböl, na az már idegtépő! Miért vagy vele kislá
6/7 anonim válasza:
....kislányom ilyen türelmetlen? Mert este már nyekereg kicsit? Ja, meg mivel egész nap ezt a nyekergést akarod megszüntetni, az agyára mész! ...sok voltam neki, ezért mikor rákezdett erre a nyekergésre, betettem egy kicsit a kiságyába, ott meg tök csendben elkezdett játszani, vagy elmentem tőle, a szőnyegen hagytam, ő egy ideig nyekergett, msjd abbahagyta és csendben játszott egy kicsit, mig én pl körbeporszivóztam. Igy mult el a nyöyzizés, most 7,5 hós csendesebb bébike lett:)
7/7 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen időszak. Ha pár nagyon nyűgös nap volt, utólag mindig kiderült, hogy a foga jött. 8-9 hónapos kora körül meg a szeparációs félelem csúcsosodott nála. Bevallom néha már nekem is szinte az agyamra ment.
Így közel 13 hónaposan már sokkal jobb a helyzet, mert jön-megy a lakásban és ha nyűglődik, akkor valami "feladatot" kell neki adnom. "Hozd ide anyának az elefántot." "Vidd már be apa tiszta zokniját a fiókjába."
Vagy ami mindig bejön, hogy megyünk az udvarra homokozni, motorozni, locsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!