Másnak is "kevés evő" a babája?
Már születése óta keveset evett,amíg cicizett is! Néhány alkalommal eszik annyit,amennyit illik neki de nem jellemző! Emiatt a súlya is kisebb,mint az átlag! Szerintetek aggódnom kellene vagy kipróbálni újabb praktikákat? Sok ötletem már nincs az adag növelése érdekében,ráadásul tápszert sem issza meg! A héten tervezem a Beba Pro 2-t megvenni,hátha beválik!
7 hós Luca anyukája:-)
Szia! Az kislányom is kevés evő, de ez alatt mekkora mennyiséget értesz alkalmanként? Hogy eszik a babád? Az enyémnek is picit az átlag alatt van a súlya, de nem aggódom (már), eleget rettegtem az elmúlt hónapokban.
Én nem tudok többet beletömni, mert olyankor már nem nyitja ki a száját. És ha addig mondjuk csak 100-at evett, akkor annyit, kész, nem tudok mit tenni. :)
Én az lányom már 8,5 hós és amit nagyon szeret, a joghurt.
Abból megeszik hatalmas adagokat is.
Te hogyan eteted? Mennyi a súlya most?
Ugyanez, az én lányom 14 hónapos és 7,5 kiló!
De soha nem állt meg a súlya és értelmileg-motorikusan is szépen fejlődik. Kis energiabomba.
Egyszerűen az ember nem tudja megtömni :)
Néha szépen eszik, néha szinte semmit. Én csak mostanában kezdek beletörődni, hogy ez van. Végül is én is 48 kiló vagyok.
Írjátok meg légyszi ti is súlyokat :)
Kész rémálom volt az első 5 hónap! Addig csak cici volt,de az is az átlag alatti mennyiségek!
5,5 hósan 3 mensi hullám után(6 hét alatt) végképp elfordult a cicitől!pontosabban 6 hós múlt mire már nem kellett neki! ugye mi következik a tápszer!
Előtte már hozzátápláltam,így nem volt olyan óriási a gond,amikor a harmadik doboz tápszert ajándékoztam el!(anyagilag se semmi)
Ma ott tartunk,hogy adok még egy utolsó esélyt a beba pro 2-nek!
Napirendünk!
3-4 között reggeli Milumil Ha-s tejpép 150 ml körül
8-9 között uzsonna Duo vagy joghurt vagy gríz 180 ml
12-13 között ebéd Csirkehúsi gyümivel vagy répával-spenóttal 160 ml -néha vmi desszert 50-60 ml
16-17 között gyümölcs zabpehellyel vagy müzlivel 180 gr
19:30 körül vacsora mindig pép (ma Humana jó éjt banános)170 ml
Tápszert csak erős ízesítéssel eszi meg,de így sem mindig! Én úgy gondolom minek a tápszert,ha tele kell öntenem vaníliás cukorral!Amúgy is mindketten tápszer ellenesek vagyunk!
Születési: 3430 gr és 59 cm
7 hós: 6860 gr és 69 cm
Nem iszik vizet és utálja a zöldséget,nagyon kevés van,amit megeszik!
Normál súyom 55 kg és szülni 76 kg-mal mentem! Most 68 kg körül vagyok-szoptatás alatt feljött 5kg!
Kíváncsi vagyok a ti tapasztalatitokra!
Akkor a tiéd az enyémhez képest már most nagy étkű :)
Én vagyok a 14 hós anyukája.
Ő 298o-nal született, 7 hónaposan 62oo g volt.
Nem írok mennyiségeket, mert a szopikat nem tudom, hogy mennyik, meg nem méricskélem a többit sem, de ő most az általad leírt mennyiségeknél kevesebbet eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!