Hozzátplálás. A táblázatnak hisztek, vagy a bébiételes üvegen lévő X hónapos ajánlásnak?
Attól függ milyen táblázat...
Én a védőnő ajánlásait követtem, így volt olyan bébiétel, amit nem adtam. Mindig jól át kellett böngésznem a címkéket, mert lehet olyat találni, hogy 8 hónapos és tejszín van benne. Azt meg azért mégse kéne adni.
azért ez nem ilyen egyszerű. a bébiételeket olyan eljárással csinálják, hogy nem tartalmaz allergén anyagot. pl. azért is lehet 5 hónaposnak málnát adni, mert kivonják belőle a magát, míg te otthon ezt nem tudnád megcsinálni.
ha te főzöl akkor a táblázatot kell követni, ha bébiételt adsz neki akkor nyugodtan add az olyanokat amit csak később lehetne. de figyelni kell, hogy utána újra kell kóstoltatni, pl. amit írtam, aprómagvasokat.
de a tejes dolgok is ilyenek, a tejfehérjét szétbontják, ezért lehet korábban adni, míg tejet csak 1 éves kor után.
tehát ez nem hiszem kérdés hanem technológia :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!